Justin Bieber hakkında meydana çıkan tecavüz iddiaları ortalığı karıştırdı

Danielle isimli bir kadının, meşhur şarkıcı Justin Bieber'in kendisine tecavüz ettiğini bildiren sosyal medya paylaşımları gündeme oturdu.

Justin Bieber hakkında meydana çıkan tecavüz iddiaları ortalığı karıştırdı

Danielle isimli bir kadının, meşhur şarkıcı Justin Bieber'in kendisine tecavüz ettiğini bildiren sosyal medya paylaşımları gündeme oturdu. 9 Mart 2014 yılında, bir otel odasında Bieber'ın tecavüz ettiğini Twitter hesabından açıklayan kadının iddialarını, meşhur ad ve menajeri ile birlikte yalanladı.

Cumartesi günü Justin Bieber hakkında ortaya atılan bir iddia sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Danielle isimli bir Twitter kullanıcısı, Bieber’ın kendisine 9 Mart 2014’te Teksas’ın Austin şehrindeki bir otel odasında tecavüz ettiğini bahis etti.

Otel adına değin detayları ifade eden Danielle’in hesabı ise bir süre sonradan kapandı ve kendisine ulaşılamadı. Ertesi gün Justin Bieber, iddiaları emin bir dille yalanlayarak, 9 Mart’ta orada olmadığını ve elinde delil olduğunu açıkladı.

Danielle yayınladığı mesajda, “Arkadaşlarımla gece boyu eğleniyorduk. daha sonra bir adam yanımıza yaklaşıp Justin Bieber ile tanışmak isteyip istemediğimizi sordu. Natürel ama evet deyip kabul ettik” dedi. 2014’te kendisinin 21, Justin’in ise 20 yaşında olduğunu söyleyen Danielle, arkasında Bieber tarafından kendisi ve arkadaşlarının otel odasına eğlence edildiğini söyledi.

“KİMSEYE SÖYLEMEMEM İÇİN BENİMLE ANLAŞTI”

Danielle, gecenin detaylarını şu sözlerle anlattı: “Justin benimle kimseye bir şey söylememem için anlaştı, eğer uymazsam ciddi hukuki yaptırımları olacağını söyledi. Arkasından beni yatağına davet etti. O lahza kendime, “Bu nasıl normal olabilir” diye sordum.” Olayın gerçekleştiği sırada vücudunun bilincini kaybettiğini belirten Danielle, daha pozitif ayrıntı atamak istemediğini söyledi.

“TECAVÜZ HAFİFE ALABİLECEĞİM BİR ŞEY DEĞİL”

İddialar karşı sessizliğini pazar günü bozan Bieber, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Kanadalı şarkıcı, “Kariyerim her tarafında rastgele suçlamalarla uğraştığım için bir şeylere değinmiyorum ama eşim ve ekibimle konuştuktan sonra bu gece konu hakkında konuşmaya karar verdim. Dedikodular söylentiden ibaret fakat tecavüz hafife alabileceğim bir şey yok. Konu ile ilgili hemen konuşmak istedim ancak her gün bu herif sorunlarla baş etmeye çalışan çoğu kurban olması sebebiyle herhangi bir tanımlama yapmadan önce gerçekleri topladığımdan belirlenmiş olmalıydım” dedi.

26 yaşındaki şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:

* Son 24 saat içinde Twitter’da 9 Mart 2014’te Austin’de bir otelde geçen cinsel istismar hikayesine dahil edildim. Net almak istiyorum, bu hikayede hiçbir realite değil. Yakında göstereceğim gibi orada asla bulunmadım.

* Cinsel istismar iddiaları çok ciddiye alınmalı, bu yüzden derhal yanıtlamak ihtiyacı duydum. Ama bu hikaye imkansız, bu yüzden yasal işlem yerine getirmek için Twitter ve yetkililerle çalışacağım.

Bahsedilen tarihte bir otelde değil, o dönemki sevgilisi Selena Gomez ile kiraladıkları bir evde kaldıklarını bildiren Bieber, çoğu kanıtı Twitter hesabından yayınladı. Otel ile irtibata geçtiğini gösteren Bieber, o tarihlerde otelde bulunmadığını ve istenmesi durumunda bunu kanıtlayabileceğini söyledi.

İLGİLİ HABERJustin Bieber: 'Her şeyimi siyahların kültürüne borçluyum'
Son güncelleme: 15:15 - 22.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER