Kazanan dizisi bugün yayınlanacak mı? Şampiyon 26. yeni bölümü ne süre?

Kazanan dizisi yeni bölümü heyecanla beklenen diziler aralarında.

Kazanan dizisi bugün yayınlanacak mı? Şampiyon 26. yeni bölümü ne süre?

Kazanan dizisi yeni bölümü heyecanla beklenen diziler aralarında. Dizinin çekimleri bilingiği gibi corona virüsü sebebiyle ertelenmişti. Peki Kazanan bugün yayınlanacak mı? Kazanan 26. yeni bölümü ne süre?

Her hafta pazar akşamı TRT ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Corona virüsü sebebiyle çekimlerine ara bahşedilen dizi son haftalarda ekranlarda yer almadı. Şampiyon takipçileri ise yeni bölümün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını ve yeni bölüm tarihni merak etmeye başladı. Peki Kazanan bugün var mı? Kazanan yeni bölümü ne vakit yayınlanacak?

ŞAMPİYON BUGÜN VAR MI?

Şampiyon dizinin bu haftaki yayın akışında da yer almadı. Dizinin yayınlama saatinde ‘Ramzan Sevinci’ ve ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’ programları bulunuyor.

ŞAMPİYON 26. YENİ BÖLÜM NE SÜRE?

Şampiyon dizisinin yeni birim tarihi hakkında demin bir açıklama yapılmadı. Dizinin corona virüsü salgınında normalleşme sürecinin de başlamasıyla önümüzdeki haftalarda çekimlerine kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

ŞAMPİYON 25. SON BÖLÜM İZLE

ŞAMPİYON SON BIRIM FRAGMANI

ŞAMPİYON SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yaman hocayı kaybetmek herkesi içten üzmüştür. Fırat, Zafer ve Nesli bir babayı kaybetmenin en derin acısını yaşamaktadırlar. Cenaze esnasında Yaman'ın vasiyeti olduğu ortaya çıkar. öte yandan Suna bir şekilde Elif'in ana amacının Fırat ve Yaman'ı kullanıp Derviş'in imparatorluğunun başına devretmek olduğunu öğrenmiştir. Elif'e herşeyini toplayıp gitmesini söyler.

Başarı, tefeciye olan borcunu son vermek için kafes dövüşlerine devam etmektedir. Bu durum Tansel'in kulağına gider. Zafer için fena bir planı vardır.
Paraların yerini öğrenen Elif ikilemde kalmıştır. Suna'ya Fırat'ı sevdiğini ve onun için uğraş edeceğini söyler. Kerem'in bir an önce boksa dönmek için kendini zorladığını görebilen Suna bu durumdan Nesli'yi sorumlu tutar ve ikilinin görüşmesini istemediğini söyler.

Yaman'ın mektubuna ulaşan Fırat Derviş'in paralarını Güneş'e bıraktığını öğrenmiştir. Ama bu paralarla ilgili diğer bir planı vardır. Bu konuda Suna'dan takviye ister. Fırat'ı peşine düşüp takip ederek paraların yerini öğrenen Tansel ve Duman paraları alırken onları bekleyen kötü sürprizden haberleri yoktur.
Suna Elif ile ilgili gerçeği kanıtlı bir şekilde Fırat'a gösterir. Fırat şok olur.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER