Khloe Kardashian’ın eski sevgilisinden ikinci kez hamile olduğu iddia edildi

Meşhur televizyon yıldızı Khloe Kardashian, kızının babası olan eski sevgilisi Tristan Thompson'dan tekrar gebe olduğu iddia edildi.

Khloe Kardashian’ın eski sevgilisinden ikinci kez hamile olduğu iddia edildi
Meşhur televizyon yıldızı Khloe Kardashian, kızının babası olan eski sevgilisi Tristan Thompson'dan tekrar gebe olduğu iddia edildi. Meydana Çıkan haberleri gördükten daha sonra ünlü ad, Twitter'dan sert bir yanıt verdi.

Khloe Kardashian, bir süredir çıkan eski sevgilisinden gebe olduğu yönündeki haberler karşı sessizliğini bozdu.

Tristan Thompson’dan bir çocuğu olan ancak aldatıldıktan sonradan ayrılan Khloe, Instagram hikayelerinden nedeniyle eski sevgilisinden ikinci çocuğuna gebe olduğu iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

DepoPhotos

“TRISTAN’DAN SPERM BAĞIŞI İSTEYEBİLİRİM”

Khloe, ailece hayatlarını ekranlara seren Keeping Up With the Kardashians adlı programlarında, gebe olduğunu belirtmemiş fakat yumurtalarını dondurma kararı aldığını ve çocuklarının öz kardeş olmasını istediği için Thomopson’dan sperm bağışlamasını isteyebileceğini söylemişti.

NBA oyuncusu Thompson ile birlikteliğinden True adını verdiği bir kızı olan Khloe, hamilelik dönemi dahil birçok kere aldatıldığını öğrenince ilişkisini bitirmişti.

Instagram

“HER ŞEYİMİ BİLDİKLERİNİ SANIYORLAR, RAHMİM DAHİL”

Hamilelik haberlerine de Twitter hesabından sert bir çıkışla cevap veren Khloe, iddiaların iyice bir söylenti olduğunu söyledi. Khloe, “Bugünlerde pek artı sosyal medyaya girmiyorum ve bu da kaçınma nedenlerimden biriydi. İnsanların söylediği incitici şeyler. Gördüğüm böylece fazla şey midemi bulandırıyor. sosyal ağ insanları hakkımda her şeyi bildiklerinden belirli. Rahmim dahil. Bu rahatsızlık” dedi.

Khloe hem, “Dedikodular dürüst bile olsa bu benim hayatım, sizin değil” dedi.

İLGİLİ HABERKhloe Kardashian, eski sevgilisinden bebek sahibi olmayı planlıyor
YORUM EKLE