Kızıl Elmas konusu ve oyuncu kadrosu… Kızıl Elmas’ta kimler oynuyor?

Kızıl Elmas filmi kuvvetli oyuncu kadrosu ve heyecan dolu senaryosuyla dikkat çekiyor.

Kızıl Elmas konusu ve oyuncu kadrosu… Kızıl Elmas’ta kimler oynuyor?

Kızıl Elmas filmi kuvvetli oyuncu kadrosu ve heyecan dolu senaryosuyla dikkat çekiyor. Aksiyon ve gerilim türünde olan Kızıl Elmas filmi 2016 yılında Kanada’da çekildi. İşte Kızıl Elmas filminin konusu ve oyuncuları…

2016 yapımı Kızıl Elmas filmi bu akşam televizyon ekranında yayınlanacak. Max Adams kadar yönetilen Kızıl Elmas filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki Kızıl Elmas filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

KIZIL ELMAS FİLMİ OYUNCULARI

Kızıl Elmas filminde Mark Paul Gosselar, Bruce Wills, Clarie Forlani, John Brotherton, Lydia Hull, Daniel Bernhardt, Ashley Kirk, Tlyler John Olson rol alıyor.

KIZIL ELMAS FİLMİ KONUSU

Birinci derslik soyguncu Jack ve onun iyi eğitimli ekibi büyük bir soyguna hazırlanırken, Jack'in eski sevgilisi Karen'ın hamile olarak ortaya çıkması işleri karıştırır. Üstelik Karen, Jack'i milyon dolarlık güvenli olmayan bir soygunun içerisine sürükler. Jack Karen'ın, eski vefat saçan patronu Eddie'den değerli taşların bulunduğu bir kargoyu çalacaktır. Jack, işlerin zıt gitmesi ve ihanete uğraması üzerine oldukça baskı bir durumda kalacak ve Eddie ile son kez yüzleşecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER