Knuckles Fragmanı Super Bowl’da Paylaşıldı

Knuckles dizisi uzun zamandan beri merak edilirken yeni dizinin fragmanı Super Bowl’da ortaya çıktı.

Knuckles Fragmanı Super Bowl’da Paylaşıldı

Knuckles dizisi uzun zamandan beri merak edilirken yeni dizinin fragmanı Super Bowl’da ortaya çıktı.

Sonic the Hedgehog filmi, sinema sektöründe büyük dikkat çekince filmle ilgili yeni çalışmalar da başladı. Bu kapsamda yapılan Knuckles adlı spin-off için fragman merak ediliyordu. Super Bowl’da Knuckles fragmanı paylaşılırken yeni projenin yayın tarihi dahi belli oldu.

Knuckles Ne Zaman Yayınlanacak?

Knuckles, 26 Nisan 2024 itibariyle izleyicilerle buluşacak. Yeni projenin yayınlanacağı platform ise Paramount+.  Fragmanın büyük beğeni kazanması, Super Bowl ile birlikte Knuckles’ın da sosyal medyada geniş yer bulmasını sağladı. Yapılan açıklamalarda ise dizi, dün itibariyle izleme rekorları kıran fragmanlar arasında yer aldı.

Knuckles Seslendirmesini Kim Yapacak?

Açıklamalara göre Knuckles için seslendirmede bir değişikliğe gidilmeyecek. 2022 yılında Sonic filmini seslendiren Idris Elba büyük beğeni kazandığı gibi yeni projede de yer alacak. bir önceki projede 725,2 milyon dolarlık gişe başarısı elde edilmişti. Bu nedenle yeni spin-off Knuckles için de benzer bir beklenti mevcut.

Knuckles Fragmanı Super Bowl’da Paylaşıldı

Bir Sonraki Film 20 Aralık’ta

Sonic için film süreçleri de devam ediyor. Açıklamalara göre yeni film 20 Aralık 2024 itibariyle vizyona girecek. Bu nedenle yıl sonu itibariyle yeni bir film daha  izleyicilerle buluşacak. Dizi ise 26 Nisan tarihi itibariyle yayınlanacak. İlk bölümde ise 6 bölüm  aynı anda platformda yer alacak. Türkiye’de de takipçisi bulunan Knuckles için platform bilgisi henüz netlik kazanmadı. Önümüzdeki dönemlerde yayınlanacak platformun belli olması bekleniyor.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER