Mehmet Ali Erbil yavru ayı besledi

Uzun bir süredir sıhhat sorunlarıyla boğuşan Mehmet Ali Erbil, zaman zaman yaptığı paylaşımlarla takipçilerini sağlık hakkında bilgilendiriyor.

Mehmet Ali Erbil yavru ayı besledi

Uzun bir süredir sıhhat sorunlarıyla boğuşan Mehmet Ali Erbil, zaman zaman yaptığı paylaşımlarla takipçilerini sağlık hakkında bilgilendiriyor. Erbil, hesabından yaptığı son paylaşımda bebek ayı doyururken çekilmiş görüntülerini takipçilerine iletti.

Geçtiğimiz yıl evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kıran, daha sonra yıllardır çaba ettiği kaçış sendromu hastalığı nükseden ve uzun zaman yoğun bakımda kaldıktan sonra hastaneden taburcu olan ressam Mehmet Ali Erbil, tekerlekli sandalye ile İstanbul Çekmeköy’de bulunan bir hayvanat bahçesini ziyaret etti.

Erbil, yavru ayı Diva'yı elleriyle besleyerek süt içirdi.

Mehmet Ali Erbil uzun bir zaman daha sonra ilk defa dışarıya çıktı. Erbil, İstanbul Çekmeköy’de yer alan bir hayvanat bahçesini ziyaret etti. Tekerlekli sandalyedeki Erbil'i oyuncu Tolga Ulu gezdirdi. Erbil, yavru ayı Diva'yı elleriyle besleyerek süt içirdi ve o anları Instagram hesabı üzerinden paylaşarak takipçilerine moralinin ve keyfinin yerinde olduğunu gösterdi.

Son güncelleme: 08:58 - 17.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER