Merve Boluğur’dan puzzle yanıtı

Konut karantinası günlerini faydalı bir şekilde değer biçmek istediğini söyleyerek üniversite sınavlarına çalışmaya başladığını ifade eden Merve Boluğur, tanımlama sonrası sosyal medyanın gündemi olmuştu.

Merve Boluğur’dan puzzle yanıtı

Konut karantinası günlerini faydalı bir şekilde değer biçmek istediğini söyleyerek üniversite sınavlarına çalışmaya başladığını ifade eden Merve Boluğur, tanımlama sonrası sosyal medyanın gündemi olmuştu. Boluğur hemen de evinde çözdüğü puzzle ile gündem oldu.

Corona virüsü salgını ardından kendisini eve kilitleyen Merve Boluğur, ara sıra yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Bu süreçte sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu üniversite sınavına hazırlanmaya başladığını söyleyerek test kitaplarının fotoğraflarını paylaşmıştı.

Boluğur’un yaptığı derhal her paylaşım sosyal medyada Trend Topic olurken kullanıcılar hoş oyuncunun tercihlerine dair fazla sayıda esprili paylaşımda bulunuyor.

Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz oyuncuyu dün akşam baştan Trendlere sokan gelişme ise Boluğur’un evinde yaptığı ve hesabından paylaştığı puzzle fotoğrafı oldu. Çok eksik parçadan oluşan bir puzzle fotoğrafının üzerine ‘Bitti’ notunu ekleyen oyuncu aniden mizah malzemesi haline geldi.

Twitter’da kendisi hakkında çok sayıda esprili paylaşım yapılan Boluğur konuyla ilgili sessizliğini akşam saatlerinde bozdu ve şunları söyledi:

Son güncelleme: 13:02 - 13.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER