Öğretmen bu akşam var mı? Öğretmen yeni bölüm ne zaman?

Kısa zamanda büyük ilgi toplayan Öğretmen dizisi, bu akşam da yeni bölüm ile ekranlarda olmayacak.

Öğretmen bu akşam var mı? Öğretmen yeni bölüm ne zaman?
Kısa zamanda büyük ilgi toplayan Öğretmen dizisi, bu akşam da yeni bölüm ile ekranlarda olmayacak. Dizinin sıkı takipçileri, Hoca yeni birim ne süre sorusunu internette aratmaya başladı. Peki, Hoca yeni birim ne süre yayınlanacak? İşte teferruatlar…

Çarşamba akşamlarının sevilen dizlerinden Hoca, ilk bölümü ile birlikte büyük ilgili ile peşine düşüp takip edildi. Ama corona virüsü nedeniyle dizinin setlerine ara verilirken, dizinin takipçileri yeni birim ne zaman sorusunun cevabını merak ediyor…

HOCA YENİ BIRIM NE ZAMAN?

Hoca dizisinin setleri hala başlamış yok. Ama ülkemizde corona virüsü pandemisi ile ilgili normalleşme adımları atılmaya başlandı. Hoca dizisinin de yeni bölümlerinin yakında zamanda ekranlarda olması bekleniyor.

ÖĞRETMEN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANADI?

Küçükkapı Lisesi'nde beş kişinin ölümünün ardındaki 12/A sınıfı adamakıllı biçare haldedir lakin Akif bir sonraki derse başlamıştır bile. Soru; videoyu Mevsim'in çantasına kimin koyduğudur. Alev suçlu olduğunu itiraf eder ama bunu niçin yaptığını anlatmaz. Alev bunu niçin yaptığını anlatmayarak kimleri koruyordur?

Diğer yana, Zeynep hastaneden taburcu olur. Akif'le ilgili birçok soru vardır kafasında. Yılmaz'la konuşmak için karakola gider ve olayları araştırmaya başlar. Zeynep, 12/A sınıfını Akif Erdem'in elinden kurtarmak için bir şey yapacak mıdır?

YORUM EKLE