Şanzel Çetin’den ceza itirafı

Çatlak Şanzel” ismiyle bilinen şarkıcı Şanzel Çetin, program yapımcısı Hediye Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk oldu.

Şanzel Çetin’den ceza itirafı

Çatlak Şanzel” ismiyle bilinen şarkıcı Şanzel Çetin, program yapımcısı Hediye Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk oldu. Şanzel’in bir doktoru öldürdüğünden bahsettiği program sosyal medyada tepki çekti.

Kamuoyunda “Çatlak Şanzel” ismiyle bilinen şarkıcı Şanzel Çetin, Hediye Çağlayan'ın YouTube'daki programında tepki toplayan ifadeler kullandı. İşlediği bir cinayeti anlatan Şanzel, babaannesinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru nasıl öldürdüğünü anlattı.

UZUN SÜRE HAPİS YATTIM

Şanzel: “Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonradan da alışılmışlık yaptı. Birkaç defa de yaralamadan cezaevine girdim” dedi.

“ONDAN SONRADAN ALIŞKANLIK YAPTI”

Çetin sözlerine şu şekilde devam etti, “Ondan daha sonra alışılmışlık yaptı, birkaç kere de yaralamadan girdim” dedi. Şanzel Çetin’in bu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki toplarken, Çetin’in sözlerine kahkaha atan Armağan Çağlayan da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Son güncelleme: 12:04 - 26.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER