Savaşçı bu akşam yayınlanacak mı? Savaşçı dizisi 97. yeni bölümü ne süre yayınlanacak?

Savaşçı dizisi son olarak 96.

Savaşçı bu akşam yayınlanacak mı? Savaşçı dizisi 97. yeni bölümü ne süre yayınlanacak?

Savaşçı dizisi son olarak 96. birim ile ekranlara gelmiş ve ardından salgın sebebiyle çekimlerine ara verilmişti. Beğeniyle peşine düşüp takip edilen Savaşçı dizisinin ise yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Dizi takipçileri 'Savaşçı bu akşam yayınlanacak ?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte Savaşçı dizisinden son haberler...

Her hafta pazar akşamı FOX ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Corona virüsü nedeniyle çekimlerine ara bahşedilen Savaşçı dizisi son olarak 96. birim ile ekranlara gelmişti. Dizinin yeni bölümü ise bu akşamki yayın akışında da yer almadı.

SAVAŞÇI BUGÜN YAYINLANACAK MI?  97. YENİ BIRIM NE SÜRE?

Savaşçı dizisinin 97. bölümü bu akşam Fox yayınlama akışında yer almadı. Savaşçı'nın yayınlama saatinde ‘Bağımsızlık Dünya’ isimli filmin yer aldığı görüldü. Savaşçı dizisinin de corona virüsü nedeniyle yeni bölümleri geçici olarak ertelendi. Dizinin yeni bölümünün ne süre yayınlanacağına dair resmi bir tanımlama ise yapılmadı.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yüzbaşı Haydar’ın Türk Üssü’nden uzaklaştırdığı bomba yüklü vasıta infilak ederken, Kılıç Timi Yörük Haydar’ın akibetini merak ediyordur. bu vesileyle karargaha gelen, kaynağı muhakkak olmayan bir istihbarat herkesi şaşkına çevirir. Hemencecik harekete geçen Kılıç Timi, Kopuz Albay’ın yaptığı plan doğrultusunda ikiye bölünür.

Ancak büyüyen acayip olaylar, kafaları daha da karıştırır. Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa karargahta, büyük bir tedirginlikle timden gelecek haberi beklerken, Kılıç Timi her şeyden habersiz kendileri için hazırlanmış tuzağa adım adım yaklaşmaktadır…

Son güncelleme: 19:08 - 31.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER