Sezen Aksu’nun hastalığı tekrarladı!

Türkiye'nin en sevilen isimlerinden biri olan Sezen Aksu, her tarafta Kolit hastalığına yakalandığı bildirildi.

Sezen Aksu’nun hastalığı tekrarladı!

Türkiye'nin en sevilen isimlerinden biri olan Sezen Aksu, her tarafta Kolit hastalığına yakalandığı bildirildi. Daha önce 2014 yılında bu hastalık nedeniyle ameliyat olan 'Minik Serçe', tekrar sağlığına kavuşmayı bekliyor.

65 yaşındaki Sezen Aksu, 2014 senesinde de bu hastalığına yakalanmış ve başarılı bir ameliyat geçirmişti. Aksu’nun hastalığı her tarafta nüksetti.

“SIK SIK ATAK GEÇİRİYORUM”

Kolit (Kalın bağırsağın iltihabı) hastalığına yakalandığını söyleyen meşhur sanatkâr Sezen Aksu, “Kolit atakları sebebiyle bıkkınlık yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

SERTAB ERENER KALIN BAĞIRSAĞINI ALDIRMIŞTI

Öte yandan bir öteki ünlü ressam Sertab Erener de kolit hastalığıyla ilgili geçtiğimiz sene verdiği bir röportajda yıllardır kolit hastalığı çaba ettiğini ve ABD’de bir ameliyat olarak kalın bağırsağını aldırdığını anlatmıştı.

KOLİT HASTALIĞI NEDİR?

Bağırsak iltihabı tıptaki adıyla kolit hastalığı, kalın bağırsağın içindeki ince zarın ya da bağırsağın tümünün iltihaplanması sonucu bağırsağın işlevini yerine getirememesine neden olur. Ayrım edilebilen belirtiler gösterse de tedavi edilmediği takdirde ölümcül sonuçlara yol açabilir.

İLGİLİ HABERBağırsak iltihabı nedir? Bağırsak iltihabının nedenleri, belirtileri ve tedavisi...
Son güncelleme: 13:44 - 16.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER