Survivor All Star’da Dün Akşam Kim Elendi?

Survivor All Star’da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Begüm, Pınar, Gizem, Aleyna ve Aysu eleme oyunlarına çıktı. İşte detaylar.

Survivor All Star’da Dün Akşam Kim Elendi?

Survivor All Star’da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Begüm, Pınar, Gizem, Aleyna ve Aysu eleme oyunlarına çıktı. İşte detaylar.

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından birisi olan Survivor All Star’da eleme heyecanı yaşandı. Kadınlar eleme gecesinde ilk olarak eleme oyunları oynandı ve oyunların sonunda elenen isim belli oldu. Eleme adayları ise Begüm, Pınar, Gizem, Aleyna ve Aysu olmuştu…

Survivor All Star Eleme Düellosu Kıran Kırana Geçti

Survivor All Star elemelerinde normal olarak 4 kişi yer alıyordu. Ancak geçtiğimiz haftalarda yaşanan elenme nedeniyle bu hafta 5 isim potada yer aldı. Sahra’nın eleme adayı olarak potada yer aldığı haftada Sahra’nın adadan ayrılması nedeniyle o hafta sonuncu olan Aysu elenmeyerek bu haftadaki potaya girdi.  İsmi çıkan 4 eleme adayının yarışmasının ardından sonuncu olan isim ile Aysu final oyunu oynadı ve bu oyunu kaybeden kişi adadan elendi.

Survivor All Star’da Dün Akşam Kim Elendi?

Aysu Survivor All Star’a Veda Etti

Survivor All Star eleme eşleştirmelerinde ilk oyun Aleyna ile Begüm arasında oynandı ve Aleyna oyunu aldı. Diğer eşleşmede ise Pınar Gizem eşleşmesinde Pınar galip geldi. Son eşleşmede Gizem ve Begüm karşılaştı ve Begüm bu oyunu da kaybetti. Ardından geçtiğimiz haftanın sonuncu ismi Aysu ile Begüm arasında final oyunu oynandı. Bu oyunda kazanan Aysu oldu ve böylece Survivor All Star’a veda eden isim Begüm oldu.

Begüm Gözyaşlarını Tutamadı

Son oyunda kaybetmesiyle birlikte elenmesi kesinleşen Begüm, gözyaşlarına hakim olamadı. Begüm yaptığı açıklamada  “Pozitif kalmaya çalışıyorum, hayatımda da zor durumlardan kendimi pozitif kalmaya çalışarak çıkarttım. Ama tabii ki çok üzgünüm şu an. Evde otururken Survivor’da deneyimlemek istediğim çok şey vardı. Survivor’u çok seviyorum, burada olmayı çok seviyorum, çok sevdim ve bütün arkadaşlarım çok güzel destek verdiler bana kırmızı takım da. Hepsine çok teşekkür ederim hepsine” dedi ve meşalesini alarak adadan ayrıldı. Begüm ilk günden beri düşük performansı nedeniyle yarışmada arka planda kalmıştı. Dün oynanan ödül oyununda da Begüm performansı düşük kalmış ve sayı kazanamamıştı…


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER