Ünlü Oyuncu Berna Laçin’den Kötü Haber: Acil Ameliyat Olacak

Oyunu için Pamukkale’ye giden Berna Laçin, geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastaneye kaldırıldı ve acil olarak ameliyat olacağı öğrenildi.

Ünlü Oyuncu Berna Laçin’den Kötü Haber: Acil Ameliyat Olacak

Oyunu için Pamukkale’ye giden Berna Laçin, geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastaneye kaldırıldı ve acil olarak ameliyat olacağı öğrenildi. İşte detaylar..

Tek kişilik oyunu için turne yapan Berna Laçin’in son gittiği yer Pamukkale olmuştu. Pamukkale’ye giden ünlü oyuncu, burada rahatsızlık yaşadı. Acil olarak Pamukkale’deki hastanede tedavi altına alınan Berna Laçin, sonrasında İstanbul’a nakil oldu. Burada yapılan tetkiklerde teşhisi konan oyuncunu yürümesinin dahi yasak olduğu öğrenildi. Omurilik bölgesinde yaşadığı sorun nedeniyle acil ameliyat olması gereken oyuncu durumu sosyal medya hesaplarından paylaşarak sevenlerine duyrud.

Berna Laçin’in Yürümesi Dahi Yasak

“Kul kurar, kader gülermiş” diyerek sözlerine başlayan Berna Laçin Pamukkale’de yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyunlarının iptal edildiğini açıkladı. oyuncu Pamukkale’nin ardından 7 Mart’ta İzmir’de 8 Mart’ta ise Bodrum’da sevenleriyle buluşacaktı. Acil ameliyat olması gereken oyuncu, bu nedenle programlarını iptal etmek durumunda kaldı. Pamukkale’de de sahne alamayan oyuncu için iyileşme sonrasında takvimin yeniden belirleneceği öğrenildi.

Ünlü Oyuncu Berna Laçin’den Kötü Haber: Acil Ameliyat Olacak

Berna Laçin konuyla ilgili açıklamasında “Bu akşam şahane bir organizasyon için Pamukkale’de tek kişilik oyunumu oynayacaktım. Ardından 7 Mart İzmir ve 8 Mart Bodrum sahnesini yine “Hayal Satıcısı” oyunumla açacaktım. Acilen ortaya çıkan ve ne yazık ki benim için ciddi tehlike arz eden ve an itibari ile yürümemin dahi yasaklandığı bir omurilik sorunum nedeni ile çok acil ameliyata girmek zorundayım . E bunca yük ve baskı elbet kendini bedende de baskı olarak gösterecekti , ne yaşarsak bedende hastalık olarak karşımıza çıkıyor. Tüm seyircilerden çok çok özür diliyorum. İyi günlerde görüşmek üzere , o güne kadar dualarınızı beklerim. Sevgiler , saygılar” dedi.

Bu haber sevenlerini üzerken ünlü oyuncuya şifa ve geçmiş olsun dilekleri iletildi. Oyuncunun ameliyat tarihi ise henüz öğrenilemedi.

Berna Laçin kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER