Survivor’da eleme adayı belli oldu! Survivor dokunulmazlık oyunun kim kazandı?

Survivor'da son bölümlerde gittikçe büyüyen stres ve gergin ortam yeni bölümde de devam etti.

Survivor’da eleme adayı belli oldu! Survivor dokunulmazlık oyunun kim kazandı?

Survivor'da son bölümlerde gittikçe büyüyen stres ve gergin ortam yeni bölümde de devam etti. Acun Ilıcalı yarışmacılara yeni eleme sistemini tanıttı. Tartışmalar içerisinde geçen muafiyet oyunu peşinde birincil eleme adayı muhakkak oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor'da haftalar ilerledikçe coşku ile birlikte yarışmacılar arasında tartışmalarda artmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ve Ünlüler takımı arasındaki tartışmanın damga vurduğu dokunulmazlık oyunun arkasından ada konseyi ile birincil eleme adayı belirlendi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Acun: Dominik’te çok lakin çok bir oyuna hoş geldiniz. Survivor yarışmacıları birleşme partilerinin gerisinde sürprizlere tedbirli olmalı. Burda 10’ar 20’şer kilo vermek yarışmacıları memnun etmek istiyor. O yüzden bugün ödül oyunu ile muafiyet oyunun birleştirdik.

Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı.

Ünlüler: 10 – Gönüllüler: 9

SURVİVOR ELEME ADAYI: BARIŞ

Survivor dokunulmazlık oyunu arkasından düzenlenen ada konseyin haftanın birincil eleme adayı kesin oldu. Ekip arkadaşlarının 5’inin oyunu alan Uzlaştırma eleme adayı olarak gösterildi.

SURVİVOR’DA ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ

Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu öncesinde yeni eleme sistemini yarışmacılara anlattı; “Bugünkü oyunu kaybederseniz telafisi olmayacak. Bundan sonrai eleme sistemindeki değişikliği anlatıyorum. Dokunulmazlık oyunu bugün oynanacak ve akşamına konsey yapacağız. Konseyde SMS oylaması olacak, kaybeden takımdan bir tane aday çıkacak. Yarın oynanacak oyunu diğer ekip kaybederse; aynı şeyi öteki ekip yapacak ve ikinci namzet çıkacak. Salı günü yapılacak konseyde de iki takımın adayları ortaya çıkacak, asgari oyu alan veda edecek. Oylamada birinci ve ikinci olan isimler iki ad daha belirleyecek. Yani iki takım kaybederse üçer namzet çıkacak, 6 eleme adayı olacak. İki oyunu da aynı ekip kaybederse SMS oylaması yapılmayacak, yalnızca ada oylaması yapılacak. Salı günü SMS birincisi üçüncü adayı belirleyecek.”

İLGİLİ HABERAcun Ilıcalı çileden çıktı: 'Her şeyi kanıt edeceğim'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER