Survivor’da kim elendi? İşte Survivor’da adaya veda eden yarışan…

Survivor'da oluşturulan haftalık takımlardan elenerek yarışmaya veda eden ad belirli oldu.

Survivor’da kim elendi? İşte Survivor’da adaya veda eden yarışan…

Survivor'da oluşturulan haftalık takımlardan elenerek yarışmaya veda eden ad belirli oldu. Heyecan batmış geçen ada konseyinde, muafiyet oyunları ardındaki eleme adayı olan Barışma ve Cemal Can, SMS'te birinci olduğu için eleme adayı olmaktan çıktı. Eleme adayları Yasin, Evrim, Berkan ve Yunus olarak belirlendi. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'a veda eden ad...

Artık an be an finale ilerleyen ekranların fenomen yarışma programı Survivor’da coşku batmış bir bölüm daha yaşandı. İletişim ödülü için parkurda bütün güçleriyle çaba eden yarışmacılar, ada konseyinde de gerginlik doymuş anlar yaşadı. Mavi takımda en fazla oyu Cemal Can ve Nisa aldı. Kırmızı takımda ise Barışma ve Sercan en çok oyu alan isimler oldu. Kırmızı takımda eleme adayları doğrudan doğruya belirli olurken, mavi takımda birinci olan Cemal Can ve Nisa birer eleme adayı çıkardı. İşte Survivor'da bu akşam elenen isim ve gecede yaşananlar…

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ: YUNUS EMRE

Bu akşam yapılan eleme konseyinde heyecan doruktaydı. Haftalık takımların son gününde eleme konseyi gerçekleştirildi ve bir kişi daha adaya veda etti. Önümüzdeki hafta yapılacak elemeyle çeyrek finale kalan isimler kesin olacak. Bu akşam ise yapılan oylama sonucunda Mavi takımdan Cemal Can ve Nisa en iyi iki ad seçildi. Kırmızı takımda ise Barış ve Sercan en fazla oyu bölge yarışmacılar oldu. Kırmızı takımda eleme adayları Yunus Emre ve Berkan olurken, Mavi takımda Evrim ve Yasin eleme adayı olarak seçildi. Bu isimlerden en az oyu alarak Survivor 2020'ye veda eden ad ise Yunus Emre Özden oldu.

Kırmızı takımda en fazla SMS alan 2 yarışan ;

– BARIŞ MURAT YAĞCI
– SERCAN YILDIRIM

Mavi takımda en fazla SMS alan 2 yarışan ;

– CEMAL CAN CANSEVEN
– NİSA BÖLÜKBAŞI

YASİN, NİSA VE CEMAL CAN ARASINDA GERGİNLİK!

Survivor 102. bölümde skor 5-3 iken Kırmızı takımdan Berkan ile Mavi takımdan Nisa parkura çıktı. Yarışmacıların ellerinde taşıdıkları iki küpü devirmeden engelleri aşarak atışlara gelmesi gerekiyordu. Survivor Nisa, parkuru önce tamamlayıp atışlara geldi. Bu sırada Yasin “Hadi Nisa azıcık tez” dedi. Nisa ise “Sus” diyerek karşılık verdi. Survivor Nisa, atışlara önce gelmenin avantajı ile oyunu kazanarak skoru 6-3 yaptı.

Oyundan daha sonra Mavi takımın benchinde Yasin ile Nisa aralarında kavga başladı. Nisa “Bana seri ol deme. Zaten elimden geleni yapıyorum” diyerek Yasin’e tepki gösterdi. Nisa, konsantrasyonu bozduğu için atışlar esnasında bağırmamasını söyledi. Survivor Yasin de “Kendi ayarınızı düzelteyim derken benim ayarımız bozuyorsunuz” diyerek kendi ayarının bozulması ile takımın ayarının bozulacağını söyledi. Takımın kaptanı Cemal Can, Yasin’i sakinleştirmeye çalıştı. Lakin Yasin, Nisa’dan daha sonra Cemal Can’a da karşı çıktı. Tansiyonun ayrıntılarıyla yükseldiği Mavi takımda Yasin’in benchten uzaklaşması ile tartışma sona erdi.

Yasin: ” Aslında her aile de olabilecek bir ağız dalaşı yaşadık Nisa ile”

Acun Ilıcalı: ” Alt alt her aile de olur belirlenmiş”

Cemal Can: ” Ben de Ali Rıza efendi tadımız kaçmasın”

Nisa :” Doğrusu ilk başlarda aleyhinde takımı daha güçlü buluyorum lakin daha sonra Cemal Can'ın dediği gibi biz inanınca yapamayacağımız şey değil. Muafiyet ve İletişim gibi 2 manâlı oyunu kazandık. Bu takımı kuran Cemal Can'a teşekkürler, bu takımda mutluyum”

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜ YİNE DUYGULANDIRDI!

Survivor'ın her iletişim ödülünde olduğu gibi bu gün de yarışmacılar ödülü kazanabilmek için büyük mücadele gösterdi. Kırmızı ekip ile Mavi takım aralarında oynanan irtibat ödülü ara sıra gergin dakikaların yaşanmasına da niçin oldu. Özellikle Yasin ile Nisa arasındaki ağız dalaşı uyarı çekti. Bu akşamki ödül oyununu kazanan ekip ise aileleriyle telefonda konuşabilecekti. İletişim ödülünü kazanan ekip ise Mavi takım oldu ve telefonda aileleriyle hitabe fırsatı yakaladı. Yasin, Evrim, Ardahan, Nisa ve Cemal Can aileleriyle yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER