Survivor’da yarışmacılar yaşam hikayelerini anlattı! Survivor 2020’de hissi dakikalar…

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde yarışmacılar yaşam hikayelerini anlattı.

Survivor’da yarışmacılar yaşam hikayelerini anlattı! Survivor 2020’de hissi dakikalar…

Survivor 2020'nin bu akşamki yeni bölümünde yarışmacılar yaşam hikayelerini anlattı. Yiyecek Içecek oyunu sonrasında gerçekleştirilen SMS oylaması konseyinde Acun Ilıcalı, yarışmacılara teker teker hayatlarındaki kırılma noktalarını paylaşmalarını istedi. Cemal Can gözyaşlarına boğulurken, Elif ve Barış'ın da yaşam hikayesi duygulandırdı...

an be an finale yaklaşılan Survivor 2020’de bu akşam büyük SMS oylaması öncesinde yarışmacılar yaşam hikayelerini paylaştı. Acun Ilıcalı’nın tek tek laf verdiği yarışmacılar, hayatlarındaki kırılma noktalarını ve yaşadıkları ilginç anları kısaca paylaştı. Survivor’da hayat hikayesini paylaşan Cemal Can göz yaşlarına baskın olamadı. Keza Elif ve Uzlaşma’ın da hayat hikayeleri duygulandırdı.

BARIŞ HAYATININ KIRILMA NOKTASINI PAYLAŞTI!

Bu akşamki konseyde yaşam hikayesini paylaşan Uzlaştırma Murat Yağcı, izleyenleri duygulandırdı. İzmir Alaçatı doğumlu olduğunu söyleyen Barıştırma, hayatının kırılma noktasını, kardeşinin doğumunda annesinin ve kardeşini kaybetme riski olduğunu açıkladı. Keza annesinin dört kez kanseri yendiğini ve bunun da hayatında manâlı dönüm noktası olduğunu ifade etti.

CEMAL CAN GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Cemal Can da diğer yarışmacılar gibi kendi yaşam hikayesini paylaştı. Lise yıllarında şişman olduğunu ve üç ayda on beş kilo verdiğini ifade eden Cemal Can bu durumun kendisine öbür bir özgüven kazandırdığını dile getirdi. İzmir doğumlu olan Cemal Can üniversiteyi İstanbul’da kazanmayı hedeflediğini ve bunu da başararak hayatında kırılma noktasının olduğunu açıkladı.  Cemal Can hayatına giren insanlardan bahsederken, hoş insanlarla tanıştığını ve o insanlarla hayallerinin iki taraflı olduğunu anladıklarını açıklama etti. Cemal Can: “O dönem hayatına giren insanlara karşı hoş bakamamış olabilirim, şayet onlar beni üzmüş olabilirler” ve “Şu lahza geri dönüp baktığımda iyi ama o halk hayatıma girmiş diyebiliyorum. Lakin o süre demediğim için şuan pişmanlık duyuyorum.” ifadelerinin ardından gözyaşlarına dominant olamadı.

ELİF: YAŞAM MÜCADELEM ÇOK ERKEN YAŞTA BAŞLADI

Çocuk yaşlarda ailevi problemlerinin olduğunu açıklayan Elif Görebilen, hayat mücadelesine 12 yaşında başladığını dile getirdi. Bu sorumluluğu elde etmek zorunda olduğunu ve ailesine iyi bir hayat sunmak istediğini açıklama etti. Çocukluk döneminde baba eksikliğini yaşadığını ifade eden Elif, dönüm noktalarından birinin de 15 yıllık antranörlüğünü yapan, ayrıca baba hem dost hem de arkadaş olan Kemal Şencan ile tanışması olduğunu söyledi.

Son güncelleme: 01:00 - 19.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER