Survivor Evrim gözyaşlarına boğuldu!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de yeni takımların oluşmasından daha sonra ilk erzak oyununda Survivor Evrim, Suvrivor Nisa ile aleyhinde karşıya geldi.

Survivor Evrim gözyaşlarına boğuldu!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de yeni takımların oluşmasından daha sonra ilk erzak oyununda Survivor Evrim, Suvrivor Nisa ile aleyhinde karşıya geldi. Oyunu kaybeden Evrim, atışlarını kastederek "Nasıl girmiyor ya?" şeklinde bir ayaklanma cümlesi kurdu ve sonra sinirlerine egemen olamadı ve hüngür hüngür ağladı.

Survivor 2020’nin 11 Haziran Perşembe ekrana gelen son bölümünde, mavi ve kırmızı ekip yarışmacıları yiyecek içecek ödülü için yarıştı. Survivor’da mavi takımda yer alan Evrim, kırmızı takımdan Nisa ile karşı karşıya geldi. Bugüne dek daima benzer takımda yer aldığı Nisa’ya puan kaybeden Evrim gözyaşlarına boğuldu.

Parkurdaki havuza giren ve arkadaşlarından uzaklaşan Evrim uzun vakit ağladı. daha sonra ekip arkadaşı Elif’in yanında gittiği Evrim, “Zorlanıyorum, gözyaşı dökmek istiyorum. Yenilince üzülüyorum” diyerek gözyaşlarına etken olamadı. Elif ise arkadaşına takviye olarak sakinleştirmeye çalıştı.

Son güncelleme: 09:35 - 12.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER