Survivor Nisa’dan Cemal Can’a: Sözlerinin ve karakterinin peşinde dur!

Survivor 2020'nin 100.

Survivor Nisa’dan Cemal Can’a: Sözlerinin ve karakterinin peşinde dur!

Survivor 2020'nin 100. bölümünde mavi takımdan Survivor Nisa, Cemal Can ve Yasin'in 4 aydır Evrim'in elenmesi için uğraştıklarını söyledi. Aylardır yakın dostu olan Cemal Can'ı eleştiren Nisa, "Biri bir şey söylediği vakit fikrini değiştiriyor. Sözlerinin ve karakterinin peşinde dur" ifadelerini kullandı.

Survivor’un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde mavi takımdan Nisa, Cemal Can ve Yasin hakkında iddialarda bulundu. Survivor’da bugüne değin Cemal Can ile fazla yakın dost olan Nisa, kafa karıştırıcı direktifler yaptı. Nisa, hastaneye kontrole gittiği zaman takım olarak Cemal Can'ın adının yazılması kararı alındığını öğrendiğini açıkladı ve ekip kaptanı Cemal Can için sert eleştirilerde bulundu.

“SÖYLEDİKLERİNİN ARKASINDA DUR VE FİKRİNİ DEĞİŞTİRME”

Nisa Bölükbaşı, Yasin ile Cemal Can'ın 4 aydır Evrim'in gitmesi için uğraştığını belirterek, “Cemal Can'ın önce Evrim'i yollamak isteyip derhal gitmemesi için adını yazdırmasını dürüst bulmuyorum. Niye onu kurtarmaya çalışıyorsun? Söylediklerinin arkasından dur ve fikrini değişiklik. Cemal Can kendi düşüncelerinin arkasından durmuyor ve bir birey bir şey söylediği vakit fikrini değiştiriyor. Sözlerinin ve karakterinin gerisinde dur” dedi.

“CEMAL CAN VE YASİN İLE O KADAR TAKILMIYORUM”

Takımdan bambaşka kaldığını ve küçük olduğu için sözlerinin dinlenmediğini de söyleyen Nisa, “Cümbür Cemaat burada birbirine dost gibi bakıyor ama ardındaki bir şeyler çeviriyor. 4 aydır Cemal Can ve Yasin, Evrim’in gitmesi için uğraşıyor. Lakin Cemal Can bana ‘Evrim ile neler yaşadıysak da bundan böyle bu takımın içinde ve ben onu dışlayamam. 4 kişi fazla 1 birey olmaz bu takım’ dedi.

Nisa sözlerini şöyle sürdürdü: “Cemal Can ve Yasin ile o kadar takılmıyorum. Onlar kesintisiz birlikteler. Artık ben yokken kendi arasında kim bilir neler konuşuyorlardır. Cümbür Cemaat çok konuşuyor. Ben konuşmadığım için cümbür cemaat şaşırdı. Ben cümbür cemaat gibi düşüncelerimizi söylüyordum. Ama küçüğüm ve Türkçem kötü diye beni dinlemezlerdi.”

Son güncelleme: 08:57 - 08.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER