Survivor Yasin kimdir? Yasin Obuz kaç yaşında, nereli?

Survivor'ın en renkli yarışmacılarından biri de Yasin Obuz.

Survivor Yasin kimdir? Yasin Obuz kaç yaşında, nereli?
Survivor'ın en renkli yarışmacılarından biri de Yasin Obuz. Tavır tarzı ve hareketleriyle yarışmadaki arkadaşlarını ve izleyenleri güldürmeyi başaran Yasin Obuz'un hayatı da merak ediliyor. Peki Yasin Obuz kimdir? Survivor Yasin Obuz kaç yaşında ve nreli?

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2020'nin Gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz en dikkat çeken yarışmacılardan. Konuşması, müsabaka performansı ve eğlenceli tavırlarıyla dikkat çeken Survivor Yasin'in hayatı hakkındaki bütün detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte Survivor Yasin Obuz'un biyografisi…

YASİN OBUZ KİMDİR?

Survivor Yasin Obuz, 21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğdu. 3 kardeş olan Yasin Obuz çocukluğundan beri spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıktı. Acemi ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunun yanına çocukken 2 yıl jimlastik yaptı, voleybol ve basketbolda oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi'nde Spor Bilimleri Fakültesi'nde okudu. Üniversite yıllarında spor olarak fitness yaptı.

Üniversitede mutfağa merak saldı ve yemek öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu farkeden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı. hemen hemen 20 ülke gezdi. Gittigi ülkelerin mutfak kültürlerini eglence tarzlarını yaşayış biçimlerini gözlemledi. Küçük bir işletmesi var ve geçen sezon Masterchef yarışmasına katıldı ve oradan Survivor'a seçildi.

Son güncelleme: 00:31 - 20.05.2020
YORUM EKLE