Survivor’da Eleme Düellosunu Kim Kaybetti? Adaya Kim Veda Etti?

Survivor’da dün akşam eleme düellosu oynandı. Peki oyunu kim kaybetti? Adaya veda eden oldu mu? İşte merak edilenler.

Survivor’da Eleme Düellosunu Kim Kaybetti? Adaya Kim Veda Etti?

Survivor’da dün akşam eleme düellosu oynandı. Peki oyunu kim kaybetti? Adaya veda eden oldu mu? İşte merak edilenler.

Survivor All Star’da yarışma heyecanı devam ediyor. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarıyla eleme potasına giren isimler bir bir belirlendi. Oylamalar sonrasında potadan isimleri çıkan yarışmacılar Aysu, Pınar, Sahra ve Aleyna oldu. 4 isim arasında yapılan eşleşme ile dün akşamki eleme düellosunun yapılması planlanıyordu ancak yaşanan bir ayrılık Survivor’da tüm planları altüst etti.

Survivor Sahra Ayrıldı, Planlar Değişti

Oyun öncesinde Murat Ceylan yaptığı açıklama ile Survivor Sahra’nın yarışmadan ayrılma kararı aldığı ve bu nedenle oyuna dahil edilmediği belirtildi. Böylece eleme düellosundaki 3 isim Aysu, Pınar ve Aleyna oldu. Sahra’nın olmaması nedeniyle 3 yarışmacı eleme düellosunda karşı karşıya kaldı.  Yapılan yarışmada ilk eşleşme Pınar ve Aleyna arasında gerçekleşti. Bu yarışta galip gelen kişi Pınar oldu. Aleyna ile Aysu arasında yapılan yarışlarda ise Aleyna kazandı. Böylece Pınar ve Aleyna eleme potasından çıktı. Aysu ise Sahra’nın elenmesi nedeniyle adadan gönderilmedi. Murat Ceylan yaptığı açıklamada bir sonraki eleme sonucunda en sonuncu olan kişi ile Aysu’nun oyun oynayacağı ve kaybeden kişinin eleneceğini söyledi.

Survivor’dan Eleme Düellosunu Kim Kaybetti? Adaya Kim Veda Etti?

Aysu Eleme Riskiyle Karşı Karşıya

Aysu, eleme potasında giren kişi olarak zorlu mücadelede oyun oynayacak. Aysu, 2 hafta sonra yapılacak kadınlar elemesinde sonuncu olan kişi ile yarışacak. Mental olarak odaklanamadığını ve yarışmada performans gösteremediğini ifade eden Aysu, 2 hafta sonrasında daha iyi olacağını ve performansını yansıtacağını söyledi. Aysu açıklamasında şunları söyledi;

“Rakiplerimi tebrik ediyorum çok iyi yarıştılar. Omzumdaki sakatlık orada sırtımı vurduğum zaman mental olarak oyuna odaklanamadım. Sağlık olsun, önümüzdeki hafta erkek potası var. Bu iki haftayı iyi değerlendirmem lazım. Gelecek olan adaylar kimler olacak bilmiyorum ama bu iki haftayı değerlendireceğime eminim.”


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER