Ufuk Bayraktar’ın eşi Merve Bayraktar mesajları ifşa etti! Birlikte fotoğraf paylaşmıştı…

Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliği oynayan ve bu rolle adından laf ettirmeyi başaran 39 yaşındaki Ufuk Bayraktar ihanet suçlamasıyla gündeme geldi.

Ufuk Bayraktar’ın eşi Merve Bayraktar mesajları ifşa etti! Birlikte fotoğraf paylaşmıştı…

Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliği oynayan ve bu rolle adından laf ettirmeyi başaran 39 yaşındaki Ufuk Bayraktar ihanet suçlamasıyla gündeme geldi. Meşhur oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar, eşinin aldattığını iddia etti ve ihanet mesajlarını tek tek ifşa etti. Ufuk Bayraktar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşi Merve Bayraktar için mesajlı resim paylaşmıştı.

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın eşi Merve Bayraktar eşinin diğer bir kadınla konuştuğunu ve onu aldattığını bahis ettiği mesajları ifşa etti.

UFUK BAYRAKTAR’I EŞİ MERVE BAYRAKTAR İFŞA ETTİ




Kocasının bir diğer kadınla olan arkadaşça yazışmalarını ifşa eden Merve Bayraktar, anında ardından da eşi Ufuk Bayraktar'ın bu yazışmaların ortaya çıkmasının peşinde kendisine attığı barıştırma mesajlarını ifşa etti.

Ufuk Bayraktar'ın konuşmaları ortaya çıktıktan sonradan eşine attığı mesajlar şöyle:




UFUK BAYRAKTAR, MERVE BAYRAKTAR İLE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Ufuk Bayraktar geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından eşi Merve Bayraktar ile olan fotoğrafını paylaşarak “Senden başkası gönlüme girerse, neyse imkansızı konuşmuyoruz” demişti.

CEZAEVİNE GİRMİŞTİ

Ruhsatsız silah bulundurduğu sebebiyle 6 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2019 yılının mart ayında terhis olmuştu.

11 sene önce karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu için yargılandığı davadan hapis cezası almıştı. Kesinleşen 6 aylık cezası nedeniyle Silivri Cezaevi'nde yer alan Bayraktar'ın hapis günlerine ait ilk fotoğrafı da durum olmuştu.

İLGİLİ HABERUfuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar ihanet mesajlarını ifşa etti
Son güncelleme: 13:55 - 30.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER