Umut Evirgen’den ayrılan Tuba Büyüküstün’dan flaş paylaşım

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, uzun süredir birlikte olduğu işletmeci Umut Evirgen ile yollarını ayırdı.

Umut Evirgen’den ayrılan Tuba Büyüküstün’dan flaş paylaşım

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, uzun süredir birlikte olduğu işletmeci Umut Evirgen ile yollarını ayırdı. Büyüküstün, eski eşi Onur Saylak'ın 3. defa baba olacağının öğrenildiği günde Instagram'da kızları ile göründüğü bir paylaşım yaptı.

Başarılı yönetmen ve oyuncu Iftihar Saylak ile Tuba Büyüküstün, 2011 yılında ‘Gönülçelen’ dizisinde birlikte rol almıştı. İkili sonradan hayatlarını birleştirmişti. Bu evlilikten Toprak ve Maya adında ikiz kızları dünyaya gelmişti.

Çift, bundan 3 sene önce anlaşmalı olarak boşandı. Tuba Büyüküstün, işletmeci Umut Evirgen’le sevgili olurken, Onur Saylak ise menajer Favori Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtı.

AYRILDILAR

Tuba Büyüküstün’ün kısa bir süre önce Umut Evirgen ile ayrıldığı iddia edildi. Benzer süreçte ise Iftihar Saylak’ın 3. kez baba olmaya hazırlandığı, sevgilisinin 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

‘EN İYİ DOSTLARIM’

Evirgen’den ayrılan Tuba Büyüküstün, kızları Toprak ve Maya ile bir arada bulunduğu göründüğü videoyu Instagram hesabından paylaştı. Bu paylaşıma ise “En iyi dostlarım, sırdaşlarım, arkadaşlarım… Ve günlerden bir gün biz yine sarmaş dolaş dolaşırken… ” notunu düştü.

 

DEFALARCA DOĞALLIKTAN YANA

Corona virüs salgınından dolayı evinde kızları Maya ve Toprak’la vakit geçiren Büyüküstün, önceki gün de sosyal ağ hesabından yaptığı yayında tekrar tekrar doğallıktan yandan olduğunu belirterek, estetik ile ilgili şöyle demişti: “Ben zaten iğneden de korkarım. Son dönemde cümbür cemaat birbirine benzemeye başladı.”

İLGİLİ HABEROyuncu Cansu Dere'den Tuba Büyüküstün hakkında şaşırtan dil sürçmesi!

 

Son güncelleme: 12:08 - 16.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER