Yaela Vonk, kullanılmış iç çamaşırlarını satarak ayda 642 bin lira kazandı

36 yaşındaki Hollandalı eski balerin Yaela Vonk,acayip bir para kazanma yolu buldu ve denediği yöntemle kısa zaman içerisinde büyük paralar kazandı.

Yaela Vonk, kullanılmış iç çamaşırlarını satarak ayda 642 bin lira kazandı

36 yaşındaki Hollandalı eski balerin Yaela Vonk,acayip bir para kazanma yolu buldu ve denediği yöntemle kısa zaman erisinde büyük paralar kazandı.

Vonk, meşhur modellerin açık ve cinsel ilişki videolarını para karşılığı üyelere satıldığı sitede, spor yaparken kokan ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını hayranlarına satarak ayda 75.000 sterlin kazandığını söyledi.

Bu sayede kısa sürede mal varlığı elde ettiğini söyleyen Yaela hayranlarından gelen yoğun talep üstüne, çorap ayakkabı ve iç çamaşırlarını yıkamadığını böylece çamaşır makinesine ihtiyacı olmadığını, bir kere kirlettiği eşyalarını hayranlarına satıp yenilerini aldığını söyledi.

Balerin olarak hayatını sürdürürken, intnernet üzerinden kullanılmış eşyalarını satarak hayatını kazanmaya başlayan Yaela, şayet balerin olarak kariyerine devam etmiş olsaydı, corona virüsü yüzünden büyük idareli bezginlik yaşayacağını hatta balerin arkadaşlarının iş bulmakta zorlandıklarını söyledi.

Yaela, ilk kullanılmış eşyalarını satmaya başladığında bu dek talep olacağını hayal etmediğini söyledi.

Bir zaman gece mekanlarında kutup dansçısı olarak çalıştığını söyleyen Yaela, hayranlarının bilhassa kendisinden spor yaparken giydiği taytını istek ettiklerini söyledi.

Son güncelleme: 11:56 - 15.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER