HDP Saldırganı Hakkında SADAT İddiası: 'Suriye'de Silahlı Eğitimden Geçirildi'

HDP'li Hüday Kaya, HDP binasına saldıran ve Deniz Poyraz'ı öldüren Onur Gencer'in SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitimden geçirildiğini söyledi. HDP Saldırganı Hakkında SADAT İddiası: 'Suriye'de Silahlı Eğitimden Geçirildi'HDP Saldırganı Hakkında SADAT İddiası: 'Suriye'.

HDP Saldırganı Hakkında SADAT İddiası: 'Suriye'de Silahlı Eğitimden Geçirildi'

HDP'li Hüday Kaya, HDP binasına saldıran ve Deniz Poyraz'ı öldüren Onur Gencer'in SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitimden geçirildiğini söyledi.

HDP Saldırganı Hakkında SADAT İddiası: 'Suriye'de Silahlı Eğitimden Geçirildi'HDP Saldırganı Hakkında SADAT İddiası: 'Suriye'de Silahlı Eğitimden Geçirildi' HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Yol TV'ye yaptığı açıklamada, "Bunu yine bir sarhoş, bir deli, bir bilinçsiz gibi yansıtmaya çalışacaklardı ki araştırmalarımız sonucunda bu kişinin bilgilerine ulaştık" dedi.Kaya, şöyle devam etti: "SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitimden geçirilmiş, ülkücü işaretleriyle poz veren, elinde silahlarla poz veren, profilinde bunları paylaşan ve insanlık dışı küfürlerle HDP'lileri, Kürtleri, Alevileri, muhalefi çevreleri en kötü bir dille hedef haline getiren, tehdit eden paylaşımlarını tespit ettik." HDP İzmir İl Binasına Saldırı Düzenleyen Onur Gencer'in Silahlı Fotoğrafları ve Kan Donduran Paylaşımları - Sedat Peker'in Bahsettiği SADAT Nedir? SADAT Ne Zaman Kuruldu? - HDP Saldırganının İlk İfadesi Ortaya Çıktı: 'Çocukluktan Beri Planlar Yaptım' - HDP'ye Yapılan Saldırıda Hayatını Kaybeden Deniz Poyraz, Rahatsızlanan Annesinin Yerine İşe Gelmiş...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER