Lezzetine Doyamayacağınız Nefis Kahvaltılık: Ayva Reçeli! Ayva Reçeli Nasıl Yapılır?

Kahvaltı sofralarının tatlı lezzeti ayva reçeli! Evde kolayca yapabileceğiniz nefis tarifimizi mutlaka deneyin! Lezzetine Doyamayacağınız Nefis Kahvaltılık: Ayva Reçeli! Ayva Reçeli Nasıl Yapılır?Lezzetine Doyamayacağınız Nefis Kahvaltılık: Ayva Reçeli! Ayva Reçeli Nasıl Yap

Lezzetine Doyamayacağınız Nefis Kahvaltılık: Ayva Reçeli! Ayva Reçeli Nasıl Yapılır?

Kahvaltı sofralarının tatlı lezzeti ayva reçeli! Evde kolayca yapabileceğiniz nefis tarifimizi mutlaka deneyin! Lezzetine Doyamayacağınız Nefis Kahvaltılık: Ayva Reçeli! Ayva Reçeli Nasıl Yapılır?Lezzetine Doyamayacağınız Nefis Kahvaltılık: Ayva Reçeli! Ayva Reçeli Nasıl Yapılır?

AYVA REÇELİ

5 adet ayva4 SB toz şeker1/2 SB su1 limonun suyu2-3 adet karanfil1/2 TK limon tuzuBir karıştırma kabının içerisine limon suyunu dökün. Ayvaları soyun ve içindeki sert kısımlarını kesin. Çekirdeklerini ayırın ve ayvaları dilimleyip limonlu suyun içerisine koyun. Ayvaları tencereye koyun. Üzerine şeker, su, karanfil ve çekirdekleri ekleyip kaynatın. Kaynadıktan sonra altını kısın ve ayvalar yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almaya yakın limon tuzunu ekleyip karıştırın. Soğumasını beklemeden kavanozlara doldurun ve kavanozları ters çevirin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER