Simge Sağın: Ben artık fanatik Beşiktaşlı değilim

Simge Sağın, Beşiktaş taraftarlığından vazgeçtiğini açıklıyor. Ünlü şarkıcı, fanatizmin yerine daha objektif bir bakış açısı benimsediğini belirtiyor.

Simge Sağın: Ben artık fanatik Beşiktaşlı değilim

Simge Sağın: "Galatasaraylılar Beni Ötekileştirmediler"

Eser Yenenler’in YouTube programı "Linç@"de konuk olan Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısının Mauro Icardi sayesinde büyük bir başarı elde etmesiyle ilgili konuştu. Sağın, şunları söyledi: "Evren bir mucize yarattı ve bana bunu yaşattı. Böylesine duygusal bir aşk şarkısının futbol dünyasında büyük ilgi görmesi gerçekten şaşırtıcıydı. Şarkının bu yıl en popüler şarkılardan biri olması beni çok mutlu etti. Icardi'ye minnettarım, şarkıya inanılmaz bir başarı getirdi. Galatasaray taraftarı da beni hiç yadırgamadan şarkımı sevdiler. Beni şampiyonluk kutlamalarına dâhil ettiler."

Geçen yıl Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısını Icardi ile birlikte seslendirmişti.

Simge Sağın: "Ben Olması Gerekeni Yaptım"


Simge Sağın:

Simge Sağın, artık fanatik bir taraftar olmadığını belirtti ve şunları ekledi: "Eskiden çok fanatik Beşiktaşlıydım, ancak artık fanatiklik duygularımı geride bıraktım. Geçen yıl yaşadıklarım, fanatizmimin ötesine geçti. Ben doğru olanı yapmalıydım ve o yüzden oraya gittim. Ardımda durmam gereken doğru bir karar verdim; o geceyi yaşamalıydım. Orada sayılamayacak kadar önemli bir deneyim yaşadım. Artık ne fanatikliğim ne de Beşiktaşlılığım kaldı. Sanatçılığım, müziğim çok daha önemli hale geldi. Müziğimin arkasında durmalıydım. Bu geceyi yaşamış olmaktan mutluyum."

Beşiktaşlı taraftarlar, Sağın'ın açıklamalarına tepki göstererek videonun altına yorumlarını yazdılar.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER