Acun Ilıcalı'nın Doğum Günü Kutlamaları

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın doğum günü kutlamaları, yakın arkadaşları ve sevdikleriyle bir araya gelerek keyifli anların yaşandığı özel bir geceye dönüştü.

Acun Ilıcalı'nın Doğum Günü Kutlamaları

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 55 yaşına bastı ve her yıl olduğu gibi bu yıl da ilginç doğum günü kutlamalarıyla gündemde. Yakın arkadaşı Esat Yontunç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

"KÖTÜ KURT YİNE BANA DENK GELMİŞ"



29 Mayıs 2021'de yapılan bir paylaşımda Esat Yontunç, Ilıcalı'nın doğum gününü kutladı ve "Her zaman, her yerde, her kılıkta, hep beraber nice yaşlara inşallah. Not: o zaman da kötü kurt bana denk gelmiş." şeklinde esprili bir mesaj paylaştı.

"EŞİTLENDİK"



Ilıcalı'dan 24 gün büyük olan Yontunç, aynı zamanda iş arkadaşı olan ünlü televizyoncu ile eski bir fotoğrafını paylaşarak, "Evet, o uzun 24 gün geçti ve eşitlendik. İyi ki doğdun, iyi ki varsın nice beraber mutlu yıllara inşallah." dedi.

"İYİ Kİ EN YAKIN ARKADAŞIMSIN"



29 Mayıs 2022'de Hull City Stadyumu'nda çekilen bir fotoğrafı paylaşan Yontunç, "Doğum gününü kutlamak için 80 bin kişi geldi yanında da dünyanın en değerli 22 futbolcusu. En kötü günümüz böyle sağlıkla olsun. İyi ki doğdun, iyi ki benim en yakın arkadaşımsın." mesajıyla Ilıcalı'ya olan dostluğunu ifade etti.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER