Bayram Kutlamaları Sosyal Medyada

Bayram kutlamaları sosyal medyada nasıl yapılır? En güzel bayram mesajları ve paylaşımları için ipuçları bu içerikte! Sosyal medya etkileşimini artırmanın yollarını keşfedin.

Bayram Kutlamaları Sosyal Medyada

Ardıç’lı Kutlama

Kanal D'nin ödüllü dizisi 'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu, dört aylık oğlu Ardıç ile çekildiği sevimli bir fotoğrafı "İyi bayramlar" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Maldivler'den Tatlı Poz

Bayram tatilini sevgilisi Kaan Yıldırım ve yeğeni Gaia ile Maldivler'de geçiren Pınar Deniz, deniz kenarında çekilmiş pozunu "Mutlu bayramlar" notuyla takipçileriyle paylaştı.

'Moral Oldunuz'

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta oyuncu Filiz Akın, takipçilerine hitaben, "Hepimize sevdiklerimizle kucaklaşacağımız, en samimi duyguların paylaşılacağı bayramlar diliyorum. Moral oldunuz, iyi ki varsınız" mesajını paylaştı.

Bayram 'Özlem' Demek...

Model ve sunucu Özge Ulusoy, babası Haydar Ulusoy'u 2022'de kaybettiği aile fotoğrafını, "Bayram bizim için her günden daha fazla özlemek demek... Sevdiklerinize sıkı sarılın. Seni çok özlüyoruz babacığım" sözleriyle paylaşarak, sevdiklerinin bayramını kutladı.

Pasta Sürprizi

Bayramın ilk günü, hem bayram hem de doğum günü kutlaması yapan Demet Şener, annesinin çocukluğundan hatırladığı en sevdiği pastayı yaparak sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi. Mumları üflerken çekilen fotoğrafı sevdikleriyle paylaşarak mutluluğunu paylaştı.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER