Can Yaman'ın Yeni Projesi: Sandokan

Can Yaman'ın yeni projesi Sandokan hakkında merak edilenler! Can Yaman'ın başrolünde olduğu Sandokan dizisi ne zaman yayınlanacak? Detaylar burada!

Can Yaman'ın Yeni Projesi: Sandokan

Can Yaman, Yeni Projesiyle Gündemde


Can Yaman, Yeni Projesiyle Gündemde

Romantik komedi türünde birçok başarılı yapımda yer alan Can Yaman, son olarak Özge Gürel ile başrollerini paylaştığı 'Bay Yanlış' dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ekim 2020'de final yapan dizi sonrasında kariyerine İtalya'da devam etme kararı alan Yaman, hayranlarıyla sosyal medya üzerinden etkileşimini sürdürüyor.

Bir takipçisinin, "Yeni dizinle meşhur olursan, seni 'Yıldızlarla Dans'a çağırırlar" mesajına Can Yaman ilginç bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "Zaten davet ediyorlar. Sizin gibi hayranlarım anlamalı ki benim gibi uluslararası bir aktör diğerleri gibi düşük maaşlı diziler yapmaz" ifadelerini kullandı.

Can Yaman, yakında seyircilerle buluşacak olan 'Sandokan' adlı yeni dizisiyle büyük bir heyecan uyandırmayı hedefliyor. Dizide dünyaca ünlü isimlerin de yer alacağı ve Can Yaman'ın uluslararası alanda tanınırlığını daha da artıracağı öngörülüyor.


Can Yaman'ın Yeni Projesi: Sandokan
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER