Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kadir Gecesi Özel Programı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek olan özel Kadir Gecesi programı hakkında detaylı bilgiler. Programda neler olacak, kimler katılacak, nasıl bir atmosfer oluşturulacak gibi konuları bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kadir Gecesi Özel Programı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camii'nde gerçekleşecek olan 'Kadir Gecesi Özel' yayını büyük bir heyecanla bekleniyor. Programda, dünya çapında tanınan Kuran-ı Kerim güzel okuma dünya birincileri yer alacak. Güney Afrikalı Abdurrahman Sadien ve Endonezyalı Takdir Fariza Hasan, bu özel gecede bizlerle olacaklar.

Ayrıca, Mescid-i Aksa Camii Müezzini olan Filistinli Firas Kazzaz da programa renk katacak isimlerden biri. Ankara Yenimahalle Beştepe Millet Camii'nin değerli imam-hatipleri Fatih Kaya ve Tayyib Hoş da bu özel geceyi güzelleştirecekler.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tasavvuf musikisi topluluğunun da programa katılacağı müjdesi verildi. Bu özel ve anlamlı program, akşam saat 22.15'te Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

Detaylar: Bu akşam saat 22.15'te Kanal D'de gerçekleşecek olan 'Kadir Gecesi Özel' programı, Kuran-ı Kerim'i güzel okuma dünya birincileri ve seçkin isimlerin katılımıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER