Eylül Tumbar: Hayallerini Gerçekleştiriyor

Eylül Tumbar, tutkulu bir girişimci ve hayalperest. Kendi işini kurarak hayallerini gerçekleştiriyor. Onun hikayesi sizi etkileyecek.

Eylül Tumbar: Hayallerini Gerçekleştiriyor

Eylül Tumbar: "Hayallerimi Gerçekleştiriyorum"


Eylül Tumbar:

Kanal D'nin yeni dizisi 'Yalan'ın başrol oyuncularından Eylül Tumbar (21), Bestyle Magazine dergisine kapak oldu. Oyuncu, kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, Hollywood filmleri izleyerek büyüdüğünü ve oyunculuk hayallerini gerçekleştirdiğini belirtti. Duru karakteriyle ilgili olarak ise, karakterin hikayesinin kendisini çok etkilediğini ve hayatının en çalışkan döneminde olduğunu ifade etti.

Eylül Tumbar: "Annesi Benim İdolüm"


Eylül Tumbar:

Tumbar, rol aldığı karakter Duru'ya nasıl hazırlandığı sorusuna, karakterin prenses görüntüsünün ardında aslında büyük bir savaşçı olduğunu ve aileyi bir arada tutmaya çalışan bir karakter olduğunu söyledi. Annesini idol olarak gördüğünü ve ondan ilham aldığını belirten genç oyuncu, annesinin kızı olmaktan gurur duyduğunu vurguladı.

Eylül Tumbar: "Vücudu Tanımak En Önemlisi"


Eylül Tumbar:

Oyuncu, fit vücuduyla ilgili olarak üniversitede beslenme ve diyetetikle ilgili kısa bir eğitim aldığını ve vücudu tanımanın önemine değindi. Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizin önemine vurgu yapan Tumbar, vücuduyla uyumlu bir yaşam sürdürmenin kendisi için önemli olduğunu belirtti.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER