Tülin Şahin: Fotoğraf Çektirme Fobisi ve Sağlıklı Yaşam Üzerine Röportaj

Ünlü model Tülin Şahin ile yapılan röportajda, fotoğraf çektirme fobisi ve sağlıklı yaşam konuları ele alınıyor. Tülin Şahin'in hayatına dair ilginç detayları keşfedin.

Tülin Şahin: Fotoğraf Çektirme Fobisi ve Sağlıklı Yaşam Üzerine Röportaj

Şamdan Plus Travel'ın Yaz Sayısına Özel Röportaj

Şamdan Plus Travel'ın özel yaz sayısına konuk olan model, kendine özgü tarzı ve bakış açısıyla dikkat çekti. Modellik kariyerine adım attıktan sonra fotoğraf çektirme fobisi olduğunu itiraf eden Tülin Şahin, spor ve beslenme konusundaki çarpıcı açıklamalarıyla da gündeme bomba gibi düştü.

Şahin, röportajda, "Çılgınca spor yapıp, hiçbir şey yemeyenlere çok gülüyorum. Günde üç bardak kahve içiyorum; 'Ay selülit yapar' diyorlar. O bir şehir efsanesi" diyerek sağlıklı yaşam algısına farklı bir bakış açısı getirdi. Moda konusunda ise herkesin aynı giyindiğini belirten Şahin, "İnsanın bir tarzı olması daha önemli. Yakışanı giymeyi tercih ediyorum" sözleriyle tarzından ödün vermeyeceğini vurguladı.

Modelliğe başlamadan önce fotoğraf çektirme fobisi olduğunu itiraf eden Tülin Şahin'in samimi açıklamaları, okuyucuları şaşırtmaya devam ediyor.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER