Gamze Aksu kimdir?

Gamze Aksu kimdir?

Gamze Aksu kimdir?
Survivor Gamze Aksu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Survivor onun için roldü gerçek oldu
Survivor Gamze Aksu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Survivor onun için roldü gerçek oldu
Yalan Dünya dizisinde konuk oyuncu olarak ekranda gördüğünüz Gamze Aksu Survivor Gönüllüler takımında yeniden ekrana çıkıyor. Ayrıca Recep İvedik filminde de rol almıştı. Peki Survivor Gamze Aksu kimdir, kaç yaşında ve nereli merak ediyor. Recep İvedik 4 filminde Survivor yarışmasına katılan Gamze Aksu filmi gerçeğe dönüştürecek. Güzel oyuncu bu yıl Dominik'te olacak. Peki Survivor Gamze Aksu kimdir? İşte hayat hikayesi...
5 Şubat 2018 - 10:45
Facebook'ta Paylaş
×

Paylaş

Kapat
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10

Survivor 2018 başlamak üzere. Gönüllüler takımı şekillendi ve güzel oyuncu Gamze Aksu da Survivor’da olacak. Yarışmanın takipçileri Survivor Gamze aksu kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtlarını Google’da arıyor. Haberimizden Survivor Gamze Aksu hakkında merak etiiklerinizi öğrenebilirsiniz.

SURVİVOR GAMZE AKSU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü'ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir'de Paprika Grubu'nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir'de, İstanbul'da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.

Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır. Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır.

Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.























Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER