Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi!

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik ve iş insanı Reshad Strik, hayatlarını birleştirdi! İkilinin muhteşem düğünü hakkında detaylar burada!

Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi!

Arka Sokaklar dizisinde unutulmaz 'Zeynep Komiser' karakterine hayat veren eski oyuncu Gamze Özçelik, aktör Reshad Strik ile dünyaevine girdi. Çiftin sürpriz nikahı, ortak arkadaşlarının sosyal medya paylaşımıyla gün yüzüne çıktı.


Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi!

Reshad Strik, sevgilisiyle mutlu birlikteliğe adım attığı için Instagram hesabından duygularını paylaştı. Düğün fotoğraflarını paylaşan Strik, "İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için Elhamdülillah... Seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. İnşallah Cennet’te de beraber olacağız. Şimdi birlikte umuda koşma zamanı..." sözleriyle duygularını dile getirdi.

Gamze Özçelik ise eşinin paylaşımına, 'İnşallah... Şimdi birlikte yola düşme zamanı' karşılığını verdi.


Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi!

1981 yılında Avustralya'da doğan Reshad Strik, Türk yapımı dizilerde de yer alarak geniş kitlelerce tanındı. Filinta ve Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda rol alan Strik, aynı zamanda TRT Belgesel'de yayınlanan 'Ailenin Yeni Üyesi' programıyla da izleyicilerin sevgisini kazandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2024, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER