Gülse Birsel: 'Avrupa Yakası Yeniden Yayınlanmayacak'

Gülse Birsel, Avrupa Yakası dizisinin yeniden yayınlanmayacağını açıkladı. Efsane dizinin hayranları üzgün! Detaylar için buraya tıklayın.

Gülse Birsel: 'Avrupa Yakası Yeniden Yayınlanmayacak'

Gülse Birsel: "Avrupa Yakası Yeniden Yayınlanmayacak"


Gülse Birsel:

Son günlerde sosyal medyada dolaşan haberlere göre, ünlü dizinin tekrar yayınlanacağı iddiaları Gülse Birsel tarafından yalanlandı. Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupa Yakası geri dönüyor" haberlerinin asılsız olduğunu belirtti.

Gülse Birsel'den Açıklama


Gülse Birsel: 'Avrupa Yakası Yeniden Yayınlanmayacak'

Gülse Birsel, hayranlarını üzen bu haberlerle ilgili olarak, "Haber uyduranlar karakterlerin boşanıp boşanmadığından tutun da hangi oyuncuların yer alacağına kadar uzun uzun detaylar uydurmuşlar. Sabah akşam sevinçle arayan dostlarıma yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim." ifadelerini kullandı.

190 Bölümle Final Yapmıştı

2004-2009 yılları arasında yayınlanan Avrupa Yakası adlı dizi, toplamda 190 bölümle ekranlara veda etmişti. Altı sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, Nişantaşı'nda yaşayan Sütçüoğlu Ailesi ve Avrupa Yakası dergisinde çalışanları arasındaki komik olayları konu ediniyordu.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER