İbrahim Tatlıses ve Oğlu Arasındaki Mahkeme Süreci

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in oğlu Aras ile yaşadığı hukuki mücadele hakkındaki detaylı bilgileri bu makalede bulabilirsiniz. İbrahim Tatlıses ve oğlu Aras arasındaki mahkeme süreciyle ilgili son gelişmeler ve detaylar.

İbrahim Tatlıses ve Oğlu Arasındaki Mahkeme Süreci

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert Tatlı ile mahkemelik olmuş ve torununu evden çıkarmıştı. Yaşanan olayın ardından Tatlıses, bu konuda açıklamalarda bulundu. "Benim evim varken ben evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Şimdi vereceğim ama... Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba! Torunumla aramda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir. Ben onlara sahip çıktım. O babalığı öğrenecek önce. Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" şeklinde konuşmuştu.


İbrahim Tatlıses ve Oğlu Arasındaki Mahkeme Süreci

Ahmet Tatlıses'in Sert Tepkisi


Ahmet Tatlıses'in Sert Tepkisi

Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından sessizliğini bozarak bir açıklama yapmıştır. Ahmet Tatlıses, babasına sert sözlerle cevap vererek, yaşanan olayların detaylarını paylaşmıştır. Tatlıses, babasının kendisine ve oğluna yönelik ithamlarını reddetmiş ve karşı saldırıya geçmiştir.

İbrahim Tatlıses'in Sert Yanıtı


İbrahim Tatlıses'in Sert Yanıtı

Oğlu Ahmet Tatlıses'in açıklamalarına kayıtsız kalmayan İbrahim Tatlıses, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olmuş ve sert açıklamalarda bulunmuştur. Kendisine yapılan iftiraları reddeden Tatlıses, oğlunu mirasından reddedeceğini belirtmiş ve maddi konularda da sert açıklamalarda bulunmuştur.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER