Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

Jennifer Garner'ın babasının vefatı ile ilgili en güncel bilgiler ve detaylar burada! Ünlü oyuncunun babasının ölümü hakkında tüm detayları öğrenin.

Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

Oyuncu Jennifer Garner, geçen cumartesi günü 85 yaşındaki babası William Garner'ı kaybetti. Babasının huzur içinde hayatını kaybettiğini açıklayan Garner, duygusal bir paylaşımda bulundu.


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

Duygusal Paylaşım


Duygusal Paylaşım

Jennifer Garner, sosyal medya hesabından babasıyla çekilmiş ve daha önce paylaşılmamış fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Babasına hitaben duygusal bir mesaj yayınlayan Garner, ailesine olan minnettarlığını dile getirdi.

Aile Bağları


Aile Bağları

Güzel yıldız, babası William, annesi Patricia Ann ve kız kardeşleri Melissa ve Susannah ile birlikte Batı Virginia'da büyüdü. Aile bağlarına önem veren Garner, ocak ayında ebeveynlerinin 59. evlilik yıldönümünü kutlamıştı.


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

"İnanılmaz tatlı ve sevgi dolu ebeveynlerimin 59. yıldönümü kutlu olsun. Annem ve babam, kız kardeşlerime ve bana hayata böylesine güvenli ve mutlu bir başlangıç yaptırdığınız için teşekkür ederim." - Jennifer Garner

Garner, babasının ölümünde trajedi olmasa da kederin kaçınılmaz olduğunu belirtirken, babasının hayatını nazik tavrı ve sessiz gücüyle yaşadığını vurguladı.


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

"Bakımınız babamın ömrünü uzattı ve ona en sevdiği yerlerde, kızları ve torunlarıyla çevrili ve en önemlisi 59 yıllık eşinin, annemizin yanında olmak için zaman verdi." - Jennifer Garner


Jennifer Garner'ın Babasının Vefatı

Garner, duygusal paylaşımını çocukluğundan ve babasıyla yaşadığı anılardan fotoğraflarla süsleyerek tamamladı. Ünlü oyuncu, babasıyla birlikte geçirdiği mutlu anlardan kesitleri takipçileriyle paylaştı.

"Babam hakkında söylenecek o kadar çok şey var ki! Kız kardeşlerim ve ben onun ne kadar harika biri olduğunu anlatmayı asla bitiremeyeceğiz, bu yüzden bize katlanın." - Jennifer Garner

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER