Ünlülerin Güncel Haberleri

Ünlülerin güncel haberleri ile ilgili en son gelişmeleri ve detayları burada bulabilirsiniz. Ünlü isimlerin yaşamlarından sıcak gelişmeler ve magazin dünyasının nabzını tutan haberler için tıklayın.

Ünlülerin Güncel Haberleri

İmparator İbrahim Tatlıses Evleniyor


İmparator İbrahim Tatlıses Evleniyor

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, evlenmeye karar verdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Seçimlerini kaybettiğini ve evlenmeye karar verdiğini duyuran Tatlıses, "Duyduk duymadık demeyin tüm bekarlara selam olsun. Ben EVLENİYORUM!" dedi.

Nurgül Yeşilçay'ın Kraliçe Tacı


Nurgül Yeşilçay'ın Kraliçe Tacı

48. yaşını kutlayan Nurgül Yeşilçay, genç meslektaşı Hafsanur Sancaktutan'ın kendisine taç taktığı anları sosyal medyada paylaştı. Yeşilçay, "Doğum günü kutlamalarımı kraliçe olarak sonlandırıyorum" notuyla paylaştı.

Hande Erçel'den Keyifli Gün


Hande Erçel'den Keyifli Gün

Oyuncu Hande Erçel, cumartesi gününü yeğeni Mavi için sahiplendiği 'İki Kardeş' isimli atıyla geçirdi. Atını yıkayan ve yelelerini ören Erçel, bu anları 32.1 milyon takipçili Instagram sayfasında paylaştı. Hayvan sevgisiyle bilinen Erçel, daha önce annesiz kalan bir sıpanın bakım masraflarını da üstlenmişti.

"Arap Kadri" Filminin Fragmanı Yayınlandı



Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı'nın başrollerini paylaştığı "Arap Kadri" filminin yeni fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği film, 70 ve 80'li yıllarda Fırt Dergisi'nde yayınlanan 'Arap Kadri' karikatürlerinden uyarlandı ve 19 Nisan'da vizyona girecek.

Yalın'ın 20. Yıl Konserleri


Yalın'ın 20. Yıl Konserleri

Yalın, müzik kariyerinin 20. yılını kutladığı konserlerin üçüncüsünü Volkswagen Arena'da verdi. 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda konser verecek olan Yalın, ilk 3 saatte 10 binin üzerinde bilet satıldığını belirterek, "Orada konser vermek de, böyle bir satış yapmak da hayallerimin çok ötesinde. Her şeye çocuk yaşta hayal ederek başladım. İçimdeki çocuğa söylüyorum şarkılarım. O çocuğun elinden tuttukları için tüm dinleyicilerime teşekkür ediyorum" dedi.

"Bodrum Seferi" Filmi Vizyonda



Recep Akdağ'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Sarp Bozkurt'un başrolünde yer aldığı "Bodrum Seferi" filmi 12 Nisan'da vizyona girecek. Sedef Şahin, Tarık Pabuççuoğlu, İrfan Kargı, Suzan Kardeş, Ali İpin ve Asuman Dabak'ın da rol aldığı film, rüyalarında gördüğü Bodrum'a gitmeye karar veren Sefer'in başına gelen komik olayları konu alıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER