Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu ve Tedavisi Hakkında Güncel Bilgiler

Kadir İnanır'ın sağlık durumu ve tedavisiyle ilgili en son gelişmeleri öğrenmek için doğru adrestesiniz. Güncel bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu ve Tedavisi Hakkında Güncel Bilgiler

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Güncellemesi


Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Güncellemesi

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklamalarda bulundu. Sağlam, Kadir İnanır'ın son durumu hakkında detaylı bilgi verdi.

Kadir İnanır'ın Bilinç Durumu ve Tedavisi

Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın bilincinin açık olduğunu ve ekstübe edildiğini belirtti. Motor hareketlerinin iyi olduğunu ve takip edildiğini söyledi. Kadir İnanır'ın ciddi bir travma geçirdiğini ve tedavisinin iyiye gittiğini ifade etti.

Kadir İnanır'ın Tedavi Süreci


Kadir İnanır'ın Tedavi Süreci

Kadir İnanır'ın akciğerleriyle ilgili sorunlar yaşandığını, gerekli tedbirlerin alındığını ve antibiyotik tedavisinin başlatıldığını belirtildi. Sağlam, multidisipliner bir ekip tarafından sürecin takip edildiğini vurguladı.

Kadir İnanır'ın Geçmiş Sağlık Sorunları

Kadir İnanır'ın daha önce beyin ameliyatı ve akciğer ameliyatı geçirdiği, yaklaşık 3 ay önce akciğer enfeksiyonu yaşadığı ve kronik bir sigara içicisi olduğu bilgileri paylaşıldı. Sağlam, Kadir İnanır'ın sigarayı bırakmış olmasını umduklarını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Açıklamaları

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da konuyla ilgili açıklamalarda bulunduğu belirtildi. Koca, Kadir İnanır'ın tedavi sürecine ilişkin detayları paylaştı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmişti.
  • Kadir İnanır, beyin damarına pıhtı atması sonucu ameliyat edilmiş ve yoğun bakıma alınmıştı.
  • Ünlü oyuncu, önceki beyin ameliyatı sonrasında sağlığına kavuşmuştu.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER