Oğuzhan Koç'un Son Durumu

Oğuzhan Koç'un son durumu hakkında güncel bilgileri buradan takip edebilirsiniz. Sanatçının sağlık durumu, kariyeri ve hayatındaki son gelişmeleri öğrenmek için tıklayın.

Oğuzhan Koç'un Son Durumu

Geçtiğimiz mayıs ayında Demet Özdemir ile 8 aylık evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, kameralara Levent'te yakalandı. Koç, ayaküstü gazetecilerle sohbet ederek İzmir'deki konserine doğru yola çıkacağını ve sorunsuz bir gün geçirmeyi umut ettiğini belirtti.


Oğuzhan Koç'un Son Durumu

"Ramazan Bayramı Konserleri ve Sahne Fiyatları"

Gazetecilerin Ramazan Bayramı konserleri sahne fiyatları hakkındaki sorularına Koç, espriyle karşılık verdi. "Bilmiyorum ki! Çok mu yüksekmiş? Ne güzel, maşallah. Allah arttırsın" diyerek konuyu hafifletti.

"Survivor Teklifi ve Tatil Planları"

Bayram sonrası Acun Ilıcalı'nın Dominik'teki tatiline katılacağını açıklayan Oğuzhan Koç, "Survivor'dan teklif alsanız gider misiniz?" sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. "Hayatta gitmem! Ben boğa burcuyum, açlığa dayanamam. Bir öğün kaçırdığımda cinlerim tepeme çıkıyor, o yüzden bana göre değil."


Oğuzhan Koç'un Son Durumu

"Stil Detayı: Beyaz Çoraplar"


Oğuzhan Koç'un Son Durumu

38 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç, terliklerin içine giydiği beyaz çoraplarıyla da dikkat çekti. Tarzıyla her zaman fark yaratan Koç, bu detayıyla da göz doldurdu.


Oğuzhan Koç'un Son Durumu
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 07:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER