Paris Hilton'un Hayalleri

Paris Hilton'un hayalleri hakkında ilginç detaylar ve sırlar. Ünlü kişiliğin özel hayatına dair merak edilenler ve daha fazlası bu içerikte

Paris Hilton'un Hayalleri

Bu milyarder varisin kendi çocukları için bir hayali var şimdi... İlk anda birçok kişinin aklına gelmeyecek bir hayal bu. Bunu da "Umarım çocuklarım benim gibi olmayacak" diye ifade ediyor.


Paris Hilton'un Hayalleri

Çocukları İçin Hayalleri


Çocukları İçin Hayalleri

Paris Hilton, Carter Reum ile evliliğinden taşıyıcı anne yöntemiyle iki çocuk sahibi oldu. Hilton, bu iki miniğin geleceğine dair hayaller kuruyor. Bunlardan biri de bir yaşındaki oğlu Phoenix ile dört aylık kızı London'ın büyüdüklerinde kendisine benzememelerini diliyor. Hilton, çocuklarının sosyal medya bağımlısı olmamalarını ve gerçek dünyada sevgi dolu yeni nesiller olmalarını arzuluyor.

Paris Hilton'un "Çocuklarım bana benzemesin" diye ifade ettiği nokta da sosyal medya bağımlılığı. Kendisinin bir sosyal medya bağımlısı olduğunu itiraf eden Hilton, çocuklarının sosyal medya dışında gerçek dünyada yaşamasını istediğini belirtti. Hilton, günümüzde çocukların bütün vakitlerini telefon başında geçirdiklerini ve dışarı çıkmadıklarını söyleyerek, çocuklarının kendisi gibi sosyal medya bağımlısı olmamalarını umduğunu ifade etti.

Paris Hilton, kendisi sosyal medyayı işinin bir parçası olarak kullanırken, çocuklarının sosyal medya dışında büyümelerini ve gerçek dünyayı keşfetmelerini istiyor.


Paris Hilton'un Hayalleri

Carter Reum ile evlenmesi ve çocuk sahibi olması hayatında yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Hilton, evliliği ve anne olmanın kendisine huzur getirdiğini ve bu süreçte mutlu olduğunu ifade etti.

Çiftin ilişkisi, uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelmeleri ve aralarındaki kimyanın mükemmel olmasıyla şekillendi. Paris Hilton, Carter Reum ile olan ilişkisinin kendisini mutlu ettiğini ve aradığını bulduğunu vurguladı.


Paris Hilton'un Hayalleri

Paris Hilton, Carter Reum ile olan ilişkisini sosyal medya paylaşımlarıyla resmiyete dökerek, mutluluklarını herkese duyurdu. Çift, 2021 yılında evlenerek birbirlerine olan sevgilerini taçlandırdı.

Hilton'un önceki nişanlılarıyla ilişkilerinin sona ermesinin ardından Carter Reum ile yaşadığı aşk, onun için farklı bir deneyim oldu. Paris Hilton, Carter Reum ile mutlu bir evlilik sürdürüyor ve çocuklarıyla birlikte hayallerine adım adım ilerliyor.


Paris Hilton'un Hayalleri
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER