Serra Arıtürk: 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' Dizisiyle Yeniden Ekranlarda

Serra Arıtürk, 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönüyor. Heyecan dolu yeni sezon ve sürprizlerle dolu macera seni bekliyor!

Serra Arıtürk: 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' Dizisiyle Yeniden Ekranlarda

Kanal D’de çarşamba günleri yayınlanan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunudizisi, seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Başrol oyuncusu Serra Arıtürk, Avukat Alev karakterine hayat verirken projeyi ve karakteri hakkında ilk kez konuştu. Arıtürk, Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada senaryonun kendisini cezbettiğini belirterek, “Proje konusu, karakterleri ve yazım dili beni çok etkiledi. Senaryoyu okurken karakterler arasındaki diyalogların doğallığı ve gerçek hayattaki akışı beni büyüledi. Ayrıca hikayemiz kadar karakterlerimiz de çok ilginç. Bu yüzden bu projenin bir parçası olmak istedim” dedi.

Yeni Fragman Merakı Artırdı

Çarşamba günleri saat 20.00’de ekrana gelen dizi, yeni fragmanıyla izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Fragmanda, Umut karakterinin (Ekin Koç) yapacaklarına dair merak doruk noktasına çıktı.

Canlandırdığı Alev Karakteri

Alev karakterini heyecanlı, hevesli ve enerjik olarak tanımlayan Arıtürk, “Alev adı gibi bir avukat. Genç, heyecanlı, enerjisi yüksek. Toplumdan farklı düşünmeye çalışan, yaşına ve tecrübesizliğine rağmen avantajlarını da gören bir karakter” şeklinde açıklamalarda bulundu.


Serra Arıtürk: 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' Dizisiyle Yeniden Ekranlarda

Umut ile Alev Arasındaki İlişki

Umut karakteriyle olan ilişkisine de değinen oyuncu, “Alev, Umut’un hayatına bir otobüs freni gibi girdi. Umut’un yolculuğundaki kilit karakterlerden biri olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER