Survivor 2022 Yarışmacıları Kimler? Survivor All Star Ne Zaman Başlıyor?

Survivor 2022 detayları merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta Survivor All Star’la ilgili sorulara cevap vermişti. Peki Survivor 2022 yarışmacıları açıklandı mı, Survivor All Star ne zaman başlıyor? Ayrıntılar haberimizde!

Survivor 2022 Yarışmacıları Kimler? Survivor All Star Ne Zaman Başlıyor?

Survivor All Star takımları arasında gerçekleşecek kıran kırana mücadeleye az zaman kaldı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı geçtiğimiz Survivor All Star ile ilgili merak edilenleri yanıtlamıştı. Survivor 2022 yarışmacıları açıklandı mı, yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Survivor All Star hakkındaki tüm detaylar…

Yarışmacıları ve formatıyla tüm Türkiye’nin merakla takip ettiği yarışma programı Survivor, geçtiğimiz yıl ünlüler ve gönüllüler formatıyla ekran başına gelmişti. Survivor 2022 ise All Star formatıyla ekranlara gelecek. Yarışmanın yeni sezonunda en merak edilen konulardan biri de hangi eski yarışmacıların katılacağı oldu.  

Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamaya göre Survivor 2021’in kadrosu belli oldu ve yakın zaman içerisinde açıklanacak.

Eski sezonların en iyi yarışmacılarının yarışacağı Survivor All Star’da yer alacağı kesinleşen ilk ismin Barış Murat Yağcı olduğu öğrenilmişti. Yarışmaya katılacağı iddia edilen diğer isimler ise Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Batuhan Karacakaya, Nagehan Karadere, Sercan Yıldırım oldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER