Firavun Faresi Tarafından Isırılan Kadın Uzuvlarını Kaybetti

Shaninlea Visser, bir firavun faresi tarafından ısırılarak enfeksiyon kaptığı için burnunu, dudaklarını, dilinin ucunu, bacaklarını ve kolları kaybetti. Ayrıntılar haberimizde!

Firavun Faresi Tarafından Isırılan Kadın Uzuvlarını Kaybetti

Güney Afrika’da yaşayan Shaninlea Visser, 2017 yılında bir firavun faresi tarafından ısırıldı. Başta bu ısırığı ciddiye almayan kadın, iki gün sonra elleri ve ayakları yanıyormuş gibi hissetti ve yere yığıldı.

Bir Anda Yere Yığıldı

Sepsis adı verilen kan zehirlenmesi yaşayan Visser’in hayati organları iflas etmeye başladı ve onu septik şoka soktu. Ölümcül bir enfeksiyon kaptığını düşünen doktorlar, kadını uyuttu. Doktorlar, 11 gün boyunca suni komada kalan Shaninlea’nın burnunu, dudaklarını, diz altından iki bacağını ve her iki kolunu da dirseğin altından kesmek zorunda kaldı. Visser, kesilen organlarına kavuşmak için dört yılda 70’e yakın estetik ameliyat oldu. Dokular nakledilerek, 37 yaşındaki kadının burnu ve dudakları onarılmaya çalışıldı.

Hayatına Yeniden Başladı

Zor günlerini geride bırakan Shaninlea Visser, hayat hikayesini anlatmak ve başkalarına ilham olmak için bu ay bir belgesel yayınladı. Visser, bununla birlikte “The Shan Show” isminde yeni bir projenin sunucusu oldu. Visser, bu programın inanılmaz hayat hikayelerini konu alarak diğer insanlara ilham olunabilecek bir platform olmasını istediğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER