Türkan Şoray'ın Sonsuz Senfonisi Konseri

Türkan Şoray'ın eşsiz sanatıyla dolu Sonsuz Senfonisi Konseri'ne hazır olun! Türkiye'nin unutulmaz film yıldızının hayranları için büyüleyici bir müzik şöleni sizi bekliyor.

Türkan Şoray'ın Sonsuz Senfonisi Konseri

Türkan Şoray'ın rol aldığı film müziklerinden oluşan konser, Cemalettin Kömürcü liderliğindeki Net Sanat organizasyonu tarafından düzenlendi. 35 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde gerçekleşen konser, unutulmaz anlara sahne oldu.

"Mutluluğumu Tarif Edecek Kelime Bulamıyorum"



Usta sanatçı Türkan Şoray, konserde seyircilere "Karşımda şu an sevdiklerimi görüyorum. Ne mutlu bugün burada olmak, sizlerle filmlerimi anımsamak, şarkıları birlikte dinleyecek olmak… Beni bu kadar güzel karşılamanızdan dolayı mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum" diyerek duygularını ifade etti.

"Yaşasın Sinema"



Şoray, müziğin ruhun gıdası olduğunu belirterek, "Oynadığım filmlerin müzikleri hep çok güzel oldu. Bu gece benim için çok özel bir gece. Muhteşem orkestrayla bu müzikleri beraber dinleyeceğiz. Bu gecenin güzelliğini sinemaya borçluyum, 'Yaşasın sinema' diyorum. Bizleri bu akşam bir araya getiren sinema değil mi? Bu güzel buluşma için tekrar sinemaya, bana eşlik ettiğiniz ve mutluluğuma ortak olduğunuz için size çok teşekkür ediyorum."

"Sevemedim Kara Gözlüm" ve "Dert Etme" Şarkılarına Eşlik Etti



Konser sonrası seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkan 78 yaşındaki sanatçı, "Sevemedim Kara Gözlüm" parçasına eşlik ettiği sırada ayakta alkışlandı. "Sahneden inmek istemiyorum. Beraber bir şarkı daha söyleyelim" diyen Türkan Şoray, "Dert Bende" şarkısını tüm konuklarla birlikte seslendirdi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER