Veda Yurtsever'den Eğitim Vurgusu

Veda Yurtsever'den eğitim konusunda önemli vurgular! Eğitimin toplumdaki rolü, geleceğe etkileri ve daha fazlası. Detaylar için tıklayın!

Veda Yurtsever'den Eğitim Vurgusu

Ödül konuşmasında eğitimin önemine vurgu yapan Veda Yurtsever, "Televizyondan aldığım ödül beni gururlandırsa da asıl kimliğim tiyatro oyunculuğundan gelmektedir. Eğitimli bir tiyatro oyuncusu olmanın değerini her zaman ön planda tuttum. 'Oyuncu olmak istiyorum' diyen herkese ilk önerim 'Önce eğitim' olmuştur. Üniversite öğrencilerinin bu konuda kararlı olmaları ve eğitim almaları beni ayrıca mutlu etmektedir" şeklinde konuştu.

"Tiyatro Kursları Değerini Yitiriyor"

Veda Yurtsever, "Tiyatro oyunculuğuna ilgi duyan kişi sayısı her geçen gün artmaktadır. Ancak bu artışla birlikte tiyatro kurslarının niteliğinin de düştüğünü görmekteyiz. Dizi oyunculuğu daha popüler hale gelmiş olmasından dolayı, birçok kişi tiyatro kurslarına yönelmektedir. Ancak maalesef artık kaliteli eğitim veren kurumlar yerine, niteliksiz kurslar ve merdiven altı eğitimler tercih edilmektedir. Bu sebeple, eğitimin önemini vurgulayan biri olarak daha nitelikli ve kapsamlı eğitimlerin önemini her zaman savunmaktayım" dedi.


Veda Yurtsever'den Eğitim Vurgusu
  • Yayın: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER