Girişimcilerin Büyük Hataları Etkinliği

Girişimcilerin büyük hataları etkinliği, başarının önündeki engelleri aşmayı hedefleyen ilham verici bir içerik. İleri adımlarınızda ışık olacak değerli öğretiler burada!

Girişimcilerin Büyük Hataları Etkinliği

Branding Türkiye ve Tech İstanbul iş birliğiyle düzenlenen Girişimcilerin Büyük Hataları Etkinliği, 13 Haziran'da gerçekleşecek. Bu etkinlikte girişimcilerin sıkça yaptığı "Pollyannacılık" hataları ele alınacak ve çözüm önerileri sunulacak.

Etkinlik Detayları


Etkinlik Detayları

Girişimcilerin Büyük Hataları Etkinliği, Branding Türkiye ve Tech İstanbul organizasyonuyla 13 Haziran 2024 tarihinde 18:30'da Tech İstanbul'un Şişhane Lokasyonu'nda gerçekleşecek. Etkinlik ücretsiz olup, kayıt zorunludur ve kontenjan sınırlıdır.

  • Organizasyon:
  • Tarih / Saat: 13 Haziran 2024 / 18:30
  • Mekan: Tech İstanbul – Şişhane Lokasyonu
  • Adres: Şişhane Metro İstasyonu (Vergi Dairesi Girişi, -1. Kat) Şahkulu Mah. Meşrutiyet Cad. No: 125 34421 Beyoğlu/İstanbul
  • Ücret: Etkinlik ücretsizdir. Kayıt zorunludur. Kontenjan sınırlıdır.

Girişimciliği desteklemek, hataları ele almak ve çözümler üretmek amacıyla düzenlenen bu etkinlikte konferanslar, paneller, girişim sunumları ve networking oturumları yer alacak. Katılımcılar, sektörün önde gelen isimleriyle tanışma ve işbirliği fırsatı bulacaklar.

İstanbul Senin uygulaması üzerinden kayıt yapılabilen etkinliğe, girişimcilik ekosistemine ilgi duyan herkesin katılımı beklenmektedir. Konferanslar, panel oturumları ve girişim sunumlarıyla dolu program sayesinde katılımcılar, girişimcilik alanında değerli bilgiler edinecek ve networklerini genişletebilecekler.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER