Ümit Ünsal: Vizontele Tuuba'da Olmak Muazzam Bir Şeydi

Ümit Ünsal'ın Vizontele Tuuba filmindeki performansı muazzam bir deneyimdi. Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından biri olan filmdeki rolüyle izleyicileri büyülemeyi başardı.

Ümit Ünsal: Vizontele Tuuba'da Olmak Muazzam Bir Şeydi

Oyuncu Ümit Ünsal: "Vizontele Tuuba'da Olmak Muazzam Bir Şeydi"

Kazandığı parayla ailesini dahi geçindiremediğini dile getiren oyuncu Ümit Ünsal, Yılmaz Erdoğan'ın kendisini arayarak "Vizontele Tuuba" filminde rol alması için teklifte bulunduğunu belirtti. BKM ailesinden olmanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Ünsal, "Tam vazgeçmiştim ki Yılmaz Erdoğan aradı, ‘Film yapıyorum’ dedi. ‘Vizontele Tuuba’nın içinde olmak muazzam bir şeydi. BKM ailesinden çok lazım dünyamıza..." şeklinde konuştu. Ünsal, "Şöhret ateşten bir gömlek" benzetmesi yaparak, "Ben aklımı nasıl yitirmeden, sağ salim buralara kadar gelebildim, şaşırıyorum" ifadelerini kullandı.

Ünsal, aynı dönemde sektöre girdiği Özgü Namal hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. İkili, reklam görüşmelerine birlikte gittiklerini belirten Ünsal, Namal'ın kendisine "Seni gördüğüm zaman moralim bozuluyor, çünkü sen seçiliyorsun" dediğini aktardı. Aynı zamanda dizi ve filmlerde başarılı bir kariyere sahip olan Namal'ı öven Ünsal, "İyi ki dizi ve filmlere geçti o da. Çok başarılı" ifadeleriyle meslektaşını takdir etti.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER