Arda Türkmen sevgilisiyle sobelendi!

SnobMagazin'in haberine kadar sosyal ağ hesaplarından benzer mutfakta çekilen fotoğraflarını paylaşınca aşk yaşadıkları ortaya çıkan 45 yaşındaki Arda Türkmen ve 30 yaşındaki Melodi Erbirliler aşkı belgelendi. KAMERALARI GÖRÜNCE ŞOKE OLDULAR Yakın bir zaman önce aşk yaşa.

Arda Türkmen sevgilisiyle sobelendi!

SnobMagazin'in haberine kadar sosyal ağ hesaplarından benzer mutfakta çekilen fotoğraflarını paylaşınca aşk yaşadıkları ortaya çıkan 45 yaşındaki Arda Türkmen ve 30 yaşındaki Melodi Erbirliler aşkı belgelendi.

KAMERALARI GÖRÜNCE ŞOKE OLDULAR

Yakın bir zaman önce aşk yaşamaya başlayan hatta şimdilerde aynı evde kalmaya başlayan ikili, Arnavurtköy sahilinde kahvaltı yaparken görüntülendi. Aşklarını rahat tutmayı tercih eden çift, görüntülendiklerinin farkına varınca şaşkına döndü. Ünlü şef gözlüklerini takarak kahvaltısına devam ederken, Melodi Erbilliler ise ne yapacağını şaşırınca telefonuyla konuşmaya başladı.

"İLİŞKİMİZİ MANÂSIZ VERİN BANA KORONAYI SORUN"

Yaklaşık 1.5 saat süren kahvaltı sonrası araçlarına içten yönelen ikili, "Siz nereden çıktınız?" dedi. Karantina boyunca kilo aldığı dikkatlerden kaçmayan Türkmen, "Karantina boyunca bol bol yemek yemek yaptım" dedi. Aşk hayatını soran muhabirlere kaçamak yanıtlar veren şef, "İlişkimizi boş verin, siz bana korononayı sorun" diyerek kahkaha attı.

Çabuk adımlar ile gösterişsiz araçlarına binen ikili, oradan uzaklaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER