Aslıhan Doğan Turan ikinci hamileliğinde kaç kilo aldı?

Futbolcu Arda Turan ile mutlu bir evliliği olan ve ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Aslıhan Doğan Turan, 8.5 ayda yalnızca 7 kilo almasıyla dikkat çekti.2018’de futbolcu Arda Turan’la evlenen ve kısa vakit daha sonra ilk çocuğu Hamza Arda’yı dünyaya getiren Aslıhan Do.

Aslıhan Doğan Turan ikinci hamileliğinde kaç kilo aldı?

Futbolcu Arda Turan ile mutlu bir evliliği olan ve ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Aslıhan Doğan Turan, 8.5 ayda yalnızca 7 kilo almasıyla dikkat çekti.

2018’de futbolcu Arda Turan’la evlenen ve kısa vakit daha sonra ilk çocuğu Hamza Arda’yı dünyaya getiren Aslıhan Doğan Turan, ikinci bebeğini kucağına elde etmek için gün sayıyor. İkinci oğluna 8.5 aylık gebe olan sosyetik güzel önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Posta Gazetesi'nden Halil Kalmuk'un haberine göre hamile kaldığında 45 kilo olan ve bugüne kadar sadece 7 kilo alan Aslıhan Doğan Turan’ın karnı ortaya çıkmıştı. Protein ve sebze ağırlıklı beslendiğini söyleyen anne adayı, “Her gün koşu bandında yavaş tempoda yürüyorum. Gebelik yogası ve pilatesini hiç ihmal etmiyorum. Haftada bir kez de gebelik masajı yaptırıyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER